Tele van rejtélyekkel a világ leggazdagabb kutyájának története

Gunther kutya, videóhoz címlapi kép
Vágólapra másolva!
Egykor a világhírű énekes-színésznő, Madonna birtokolta azt az olasz kastélyt, ahol most VI. Gunther, a világ leggazdagabb kutyája éli fényűző életét. Felfedező utakra jár, és egy róla készített dokumentumfilm sorozat szerint megdöbbentő titkokat őriz - írja a Fox Business.
Vágólapra másolva!

Az állítólag majdnem 65 millió fontot érő németjuhásznak az A-listás hírességeknek kijáró élete volt. Felszolgálók hada gondoskodott arról, hogy a legjobb minőségű ételeket kapja valódi arany tálkájába.

Vacsorára arannyal díszített steaket evett, kizárólag palackozott vizet ivott, biztonságáról pedig őrök gondoskodtak éjjel-nappal,

sőt egy stylistja is volt, aki felügyelte, hogy mindig kamerabarát legyen a megjelenése.

VI. Gunther, a világ leggazdagabb kutyája Forrás: youtube - netflix

VI. Gunther életét egy új, február 1-jétől látható, "Gunther vagyona" című dokumentumfilm tárja fel.. A négyrészes sorozat azt vizsgálja, hogyan halmozta fel gazdagságát a sztáreb, bemutatja továbbá a négylábú vagyonkezelő cégét is.

A történet szerint az elkényeztetett kutya felmenője a néhai Karlotta Liebenstein német grófnőtől örökölte mesés vagyonát, akinek fia, a vagyon várományosa, Gunther öngyilkosságot követett el.. A most fejedelmi módon élő VI. Gunther neve előtti szám mutatja, ő már nem az első az állatok sorában, mely élvezheti a jólétet. A nemesi származú asszony, akinek nem voltak örökösei, sem közeli rokonai, 1992-ben bekövetkezett halála előtt alapítványt hozott létre, és teljes vagyonát négylábú társára hagyta. A kutyát fia közeli barátja, Maurizio Mian gondjaira bízta. A gyógyszergyáros pedig Gunther Corporations néven hatalmas birodalmat, vagyonkezelő céget épített Gunther köré. A beszámolók szerint a Gunther Corp. alá tartozó vagyontárgyak között olaszországi villák, egy németországi birtok, bahamai ingatlanok, magánrepülőgépek és egy luxusjacht is szerepel. Egyes számítások szerint a kezelt vagyon értéke 2022-ben elérte az 500 millió dollárt.

Arra azonban nincs bizonyíték, hogy valaha is létezett volna ilyen nevű grófnő,

sőt az is lehet, hogy a kutya története is csak kitaláció.

"A történetnek vannak olyan aspektusai, amelyek valósak" - állítja mégis a sorozat rendezője. "A kutya történetének nagyrészt valós az alapja, de ő egyben egyfajta ideológiát, életstílust is képviselt. Történetének egy része fikció, a sorozatból azonban kiderül, hogy mi az, ami mégsem kitaláció" - tette hozzá.