Nem feledi Megyeri Csilla, mint mondott neki Berki Krisztián

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszben szerepeltek együtt. Az ismert mondás szerint 15 perc hírnév mindenkinek jár, de Berki Krisztián szerint öt év volt az inkább.
Vágólapra másolva!

"Elég rendesen kaptam az évek során a negatív hozzászólásokat, bántásokat. Szegény Berki Krisztián mondta nekem, hogy Csillukám, öt év van mindenkiben. Az Ázsia Expresszben voltunk együtt együtt... Most itt vagyunk az ötödik évnél, és úgy érzem, érdekes tudok lenni még az emberek számára. Az a fontos, hogy különbözz, legyél más, mint a többi" - vélekedett Megyeri Csilla egy interjúban.

Megyeri Csilla YouTube

"Nem magamat dicsőítve, de én nagyon optimista, pozitív ember vagyok és a követőimnek jól jön, hogy ki tudok mászni a gödörből... mert olyan soha sincs, hogy mindig boldog vagy" - elmélkedett. Úgy érzi, hogy hátrányból indult, de ismert influenszer tudott lenni, pedig egy tízezres kisvárosból jött. "A szüleim nem voltak befolyásosak, nem volt soha befolyásos párom. De akartam, céltudatos, törekvő voltam" - emlékezett.

Úgy látja, az Ázsia Expresszben szépen teljesítettek - az első évadban szerepelt, amit épp Berki nyert meg Ambrus Attila oldalán. Utána szerinte "megakadt a történet", de nem akart megélhetési celeb lenni, az "a beképzelt hülye p.csa, aki lerusnyázta hölgytársait." Bővebben a videón: