Cserpes Laurával olyan történt, amit az orvosa sem akart elhinni

Sztárban sztár 2017, Cserpes Laura
Vágólapra másolva!
Cserpes Laura arról mesélt, hogy volt egy cisztája, ami aztán eltűnt – márpedig ilyet még az orvosa sem látott.
Vágólapra másolva!

Cserpes Laura szerint eltűnt egy ciszta a petefészkéből, miután tisztázta magában a betegség lelki okait. Először az orvosa sem akart hinni neki, de bizonyítéknak ott voltak a leletek.

"Volt fél évvel ezelőtt egy elég furcsa egészségügyi állapotom, amikor... egy cisztát találtak a bal petefészkemnél. Egyébként is van egy ilyen hashimoto pajzsmirigy-alulműködésem. És ott annyira megborult az egész hormonháztartásom, hogy az mindenre, a bőrömre is kihatással volt" – idézte a Bors az énekesnőt.

Cserpes Laura Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor megtudtam, hogy ez van, atomjaira hullottam. Aztán nyilván felszívtam magam, és mindent áttanulmányoztam, ami a hormonháztartással kapcsolatos, a működést próbáltam megérteni, és hogy ez miért is alakulhatott ki nálam. Kizártam minden olyan tényezőt, legyen ez emberi kapcsolat, meg minden, ami azt megelőzően nem jó hatással volt rám. És két hónap leforgása alatt nagyon nagy belső és külső változás is történt az életemben" – folytatta Laura.

Az énekesnőt végül nem kellett megműteni, amire az orvosa is rácsodálkozott: "Egyébként nem szívódhatott volna fel (a ciszta), az orvosom is ilyen tétlenül állt, hogy vele ilyen még soha nem történt. Mondta: tudta, hogy különleges vagyok, de hogy ennyire..." – mesélte.