Minden szülő rémálma vált valóra: saját gyermeke életéért küzdött egy mentős

Forrás: https://www.gofundme.com/f/the-erickson-family -
mentős gyermek Kanada autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jayme Erickson kanadai mentős fél órán át próbálta kimenteni egy autóbaleset sérültjét a járműből. Csak a kórházban tudta meg, hogy a saját lánya volt az.

Jayme-t és egységét november 15-én riasztották egy balesethez. Egy súlyosan sérült fiatal lány életéért küzdöttek, aki a járműbe szorult. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba, ám a lány nem élte túl a balesetet. Jayme-t a műszakja végén keresték fel a rendőrök, és mondták el neki, hogy a sérült, akit kimentett az autóból, a saját lánya, Montana volt. A gyermek sérülései olyan szörnyűek voltak, hogy az édesanyja sem ismerte fel. Jayme sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, felajánlotta lánya szerveit, hogy életeket mentsen. Montana is így akarta volna.

Minden szülő rémálma vált valóra: saját gyermeke életéért küzdött Jayme Erickson mentős Forrás: https://www.gofundme.com/f/the-erickson-family

A 17 éves Montana és a barátnője hazafelé tartottak az autójukkal, amikor megcsúsztak a jeges úton, és egy teherautónak ütköztek. Montana barátnője ki tudott szállni a kocsiból - írja a People magazin.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.