Lemond az örökségéről Damu Roland kislánya: ez áll a döntés hátterében

Forrás: TV2 Play -
örökség halál Damu Roland Damu Roland halála évforduló döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 27-én lesz egy éve, hogy elhunyt Damu Roland. Hamarosan sor kerül a színész hagyatéki tárgyalására, ám Damu felesége és kislánya, Maja úgy készülnek, hogy lemondanak az örökségről.

Damu Roland egy évvel ezelőtti halála mindenkit megrendített. A színész koronavírusban vesztette életét, a hagyatéki tárgyalásra azonban csak idén kerül sor. Damu felesége, Edina és lánya, Maja úgy készülnek, hogy lemondanak az örökségről, ugyanis arra számítanak, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt színész csak tartozásokat hagyott hátra.

Edina és testvére, a kislány hivatalos gyámjaként kijelölt Katalin nehéz anyagi körülmények között élnek, így érthető, hogy nem kérnek a tartozásokból.

Több mint valószínű, hogy Maja és Edina is lemond az örökségről, hiszen csak így kerülhetjük el, hogy Roland tartozását nekünk kelljen kifizetnünk. Elég faramuci helyzet lenne, ha még azt is mi törlesztenénk, amivel Majának tartozik az elmaradt gyerektartásból...

-mondta Katalin a Blikknek.

Forrás: TV2 Play

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.