Szorcsik Viki miatt forrnak az indulatok a Farm VIP-ban

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Dudás Miklós Szorcsik Viktória Smaltig Dalma TV2 Farm VIP Szorcsik Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn vette kezdetét a Farm VIP, és alig pár nap alatt felfokozott hangulatba került a piros csapat. Szorcsik Viki és az egykori luxusfeleség, Smaltig Dalma ugyanis nem rejti véka alá a véleményét.

A Farm VIP legutóbbi adásában a piros csapat megpróbálta rendezni a nézeteltéréseket, azonban ez a törekvés csak még nagyobb port kavart. Amikor Dudás Miki szóvá tette, hogy mit érez Vikivel és Dalmával kapcsolatban, az nem érintette jól a Jóban Rosszban egykori színésznőjét.

"Úgy érzem, mi egy hat-kettes leosztásban vagyunk. Vagy te Viki és Dalma, akik kicsit csipkelődősebbek, nagyobb hangúak, és ebből mindig van feszültség. Hat ember jól megfér egymás mellett és vagytok ki ketten" – idézte a Bors Dudás Mikit, mire Szorcsik Viki felháborodva reagált a lap szerint.

Szorcsik Viktória és Völgyi Zsuzsi Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.