Hirdetés

Most tényleg bekeményít a Netflix

|

Úgy néz ki, hogy a streamingóriás megunta a mobilos bohóckodást, és egy akció-szerepjátékkal szeretne szintet lépni

Hirdetés

A Netflix az elmúlt években szépen építgette a játékos portfólióját, és bár egyelőre csak mobilos címeket kínál, azokból az év végére 50-et szeretnének az előfizetők számára elérhetővé tenni. A cég éppen azon agyal, hogy játékstreaminget is beépítsen a felhozatalába, de közben egy másik projekten is dolgozik.

Kiderült ugyanis, hogy a cég egy AAA kategóriás játék fejlesztését végzi, az új cím munkálatait pedig az a Chacko Sonny felügyeli, aki az Overwatch vezető producere is volt.

Hirdetés

A stúdió egy rakat új álláslehetőséget tűzött ki, köztük egy rendezői pozícióval. A hirdetés szerint egyelőre PC a célplatform, és a játék szolgáltatásalapú lenne. Ez nem feltétlenül jelent többjátékos mókát: lehet, hogy egy Assassin's Creed Valhalla-szerű megoldásról van szó.

Az Assassin's Creed emlegetése azért sem indokolatlan, mert a vezető fejlesztő munkakörében említik azt is, hogy egy harmadik személyű kameranézetben játszódó akció-RPG-ről van szó. Az Unreal Engine-t is emlegették a posztban, nagy valószínűséggel az UE 5-öt akarják használni

Az ilyen projekteknek általában évek kellenek ahhoz, hogy bármit is lehessen belőlük mutatni, de ettől függetlenül jó tudni, hogy a Netflix valami komolyabbat is tervez a mobilgyűjteménynél.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)