Előfizetői tartalom

Ha ez beválik, az összes influenzavírusra meglehet az ellenszer

Portfolio
Egy frissen közzétett amerikai tanulmány szerint egy kísérleti vakcina széles körű védelmet nyújtott mind a 20 ismert influenza A és B vírus altípusa ellen az első tesztek során, ami megnyitja az utat egy olyan univerzális influenza elleni védőoltás felé, amely segíthet megelőzni a jövőbeli világjárványokat – számol be a hírről a Reuters.

Egy frissen közzétett amerikai tanulmány szerint egy kísérleti vakcina széles körű védelmet nyújtott mind a 20 ismert influenza A és B vírus altípusa ellen az egereken és vadászgörényeken végzett első tesztek során. A kétadagos vakcina ugyanazt a hírvivő RNS (mRNS)-technológiát alkalmazza, amelyet a Pfizer, a BioNTech, valamint a Moderna fejlesztett ki és a koronavírus ellen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés