Gyártók Az Audi Hungaria szakmunkása a VW legjobbjai között

Az Audi Hungaria szakmunkása a VW legjobbjai között

autopro.hu | 2022.11.24 17:18

Az Audi Hungaria szakmunkása a VW legjobbjai között

Fotó: Audi Hungaria

A Volkswagen Konszern minden évben megrendezi a Best Apprentice Award – a Legjobb Szakmunkástanuló nemzetközi versenyt, ahol a vállalatcsoport a duális szakképzésben tanuló legeredményesebb diákjait díjazza. A konszernszintű elismerésben idén a fiatal pályakezdő, Rácz Alexandra részesült, aki az Audi Hungaria duális szakképzésének elvégzése óta a vállalatnál kamatoztatja szaktudását.

Hirdetés

Kiemelkedő szakmai teljesítményének elismeréseként idén Rácz Alexandra vehette át a Volkswagen Konszern nemzetközi elismerést jelentő díját, a Best Apprentice Award-ot. Alexandra tavaly még az Idegennyelvű ipari és kereskedelmi ügyintéző duális képzés szakmunkás hallgatója volt, jelenleg pedig már az Audi Hungaria főállású munkatársaként erősíti a négykarikás gyártót.

„Az Audi Hungaria bárki számára kiváló munkahely lehet. Hosszú listát tudnék írni arról, hogy mit szeretek itt: modern munkakörnyezet, kedves kollégák, akik a folyosón üdvözölnek és nem utolsósorban a gyors és gyönyörű autók” – mondta Rácz Alexandra.

„Az Audi Hungariánál a jövőbe tekintünk, így különösen nagy hangsúlyt fektetünk a szakképzett munkaerőutánpótlás biztosítására. Az immár 20 éve fennálló duális szakképzésünk vállalatunk személyügyi stratégiájának meghatározó pillére. Célunk, hogy tanulóink a rendkívül magas színvonalú, gyakorlatorientált oktatási módszernek köszönhetően versenyképes tudást szerezzenek szakmájukban, és az Audi Hungariánál töltött tanulási időt későbbi karrierútjuk során kamatoztatni tudják. A Volkswagen Konszern Best Apprentice Award díja rangos elismerés a duális szakképzésben tanulók legkiválóbbjának és egyben a szakképzési modell színvonalának is. Szívből gratulálok Alexandrának és további szép sikereket kívánok neki az Audi Hungariánál“ –mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria öt győri partnerintézményével közösen immár két évtizede működteti a duális szakképzési modellt, melynek keretein belül évről-évre több száz fiatal szerez elméleti és gyakorlati tudást. A duális szakképzésben eddig több mint 2000 tanuló szerzett szakmát, akiknek többsége tanulmányai befejeztével az Audi Hungáriánál helyezkedett el.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Kiemelt Partnereink