Gyártósor Számos alkalmazásban állja meg helyét a Kuka KR4 Agilus

Számos alkalmazásban állja meg helyét a Kuka KR4 Agilus

autopro.hu | 2022.11.22 15:17

Számos alkalmazásban állja meg helyét a Kuka KR4 Agilus

Fotó: KUKA Hungária Kft.

Kifinomult, modern megoldást kínál számos felhasználásra a német Kuka vállalat kompakt ipari robotja.

Hirdetés

Erősebb, gyorsabb, mozgékonyabb. Az új KR 4 Agilus kiváló hatékonyságot és költséghatékonyságot biztosít a kis robotok szegmensében. Négy kilogrammos teherbírásával ultra kompakt formában ötvözi a kiváló teljesítményt és a maximális kinyúlást.

A KR4 Agilus az alábbi területeken alkalmazható:

  • szerelés
  • anyagmozgatás
  • Pick&Place
  • mérés/ellenőrzés
  • festés/ragasztás

További információkért látogasson el a KUKA Hungária Kft. oldalára!

A Kuka egy ipari automatizációval foglalkozó nemzetközi vállalatcsoport, mely megközelítőleg 2,6 milliárd euró nagyságú forgalmat bonyolít le évente és napjainkban már majdnem 14 ezer munkavállalóval rendelkezik. A Kuka ügyfeleinek a robotcelláktól kezdve, egészen a teljesen automata berendezésekig – illetve azok hálózatba kapcsolásával együtt – mindent egy kézből kínál, olyan piacokon, mint az autógyártás, elektronikai ipar, fém- és műanyaggyártás, fogyasztási termékek, e-kereskedelem/kiskereskedelem és egészségügy.

Elindult az autopro.hu B2B ajánlatok rovata, ahol számos ipari termékbemutatóval találkozhat, legyen szó targoncáról, hidrauikai eszközökről, logisztikai megoldásokról vagy akár robotokról. Nézze át B2B rovatunk legfrissebb ajánlatait!

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink