Hirdetés
. Hirdetés

Microsoft Teams: a megbeszélések ütemezése hamarosan sokkal egyszerűbbé válik

|

A felhasználók így jobban tudják kezelni a hívásaikat, értekezleteiket és egyéb beállításaikat.

Hirdetés

A Microsoft egyik komoly üzleti problémája, hogy a felhasználók nem egy tökéletesen egységes környezetben dolgoznak, amikor a cég irodai és csoportmunka eszközeit használják. Márpedig az Google-lel folytatott egyre élesedő versenyben erre szükség volna.

Így aztán nem csoda, hogy a Microsoft Teams egy új alkalmazással segíteni szeretne a felhasználóknak abban, hogy jobban tudják kezelni a hívásaikat, értekezleteiket és egyéb beállításaikat.

A vállalat útitervéből már kiszűrhető, hogy közeleg az új funkció bevezetése. Az erről szóló bejegyzése szerint az új kiegészítés "egyetlen helyet jelöl(het) meg, ahol a szakemberek és a rendszergazdák létrehozhatják és kezelhetik az ütemezett és igény szerinti virtuális találkozókat a Microsoft Teamsben".

Hirdetés

Ez valószínűleg az Outlook Naptárral való integrációt jelenti, amely az egész Office 365 platformon szinkronizálódik, hogy segítse a felhasználókat az időbeosztásban és az online találkozók elérhetőségének pontos meghatározásában. Valószínűleg ez is egy olyan lépés, amellyel a Microsoft előbbre léphet a Google Workspace ellen, amelynek már most is van néhány simán használható felhasználói felülete a Meet videokonferencia-platform és más kommunikációs eszközök, például a Chat és a Gmail között.

Az útiterv-bejegyzés továbbá leírja az új funkció azon képességét, hogy "értékes találkozói betekintést és elemzést tekinthet meg a találkozókról, valós idejű állapotfrissítéseket kaphat a várólista nézetben, és emlékeztetőket küldhet a találkozókra".

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.