Gelencsér Timi szexi fotóval jelezte rajongóinak: minden rendben van

fotó Gelencsér Tímea konfliktus Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Gelencsér Timi annyira összeveszett valakivel az Ázsia Expressz forgatása alatt, hogy kijelentette, látni sem akarja többé. Most azonban tisztázta a helyzetet.

"Egy hatalmas kalandnak indult az egész, mostanra inkább egy megpróbáltatásokkal teli önismereti utazásnak hívnám. Köttettek barátságok, ellenben akad olyan személy is, akit soha többé nem szeretnék látni..." - írta akkor Timi, aki a barátnőjével, Szimivel vágott neki az Ázsia Expressz forgatásának.

A műsorvezető kifakadása után nem csoda, hogy sokan feltételezték, barátnőjével romlott meg ennyire a kapcsolata a műsorban töltött idő alatt.

Timi azonban most tiszta vizet öntött a pohárba, és feltöltött egy Szimivel közös fotót, jelezve, hogy barátságuk töretlen, ugyanolyan jól kijönnek egymással, ahogy korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.