Rácz Jenő felesége elárulta, miért nem tudott többet foglalkozni kisbabájukkal az első időkben

Rácz Jenőék kislánya, Kamilla majdnem egy hónappal korábban jött a világra áprilisban.

2022. július 1., 08:59

Szerző:

Rácz Jenő felesége egy meglepő dolgot mesélt el a szülését követő időszakról az Instagramon. A sztárséf és kedvese májusra várták a babát, de Kamilla már áprilisban megérkezett. Rácz Jenő akkor így beszélt erről:

„picit korábban jött a baba, mint vártuk. Teljesen meglepetés volt, még három-négy hét lett volna bőven a dologban, de határeset voltunk a koraszülés és a normál állapot között.”

Nos, a Bors megörökítette a feleség, Rácz-Gyuricza Dóra egyik, azóta eltűnt Instasztoriját, amiben az anyuka arról vall, hogy a korábban érkezett baba már csak azért is nehézségeket okozott, mert ő akkor még nem fejezte be a tanulmányait. Így ír erről:

„a baba+munka+suli időszak iszonyat kemény volt, szegény Jenő is megsínylette. Mikor hullafáradtan hazaért, nem a mosolygós, kipihent anyuka várta haza, hanem azonnal a kezébe adtam a babát és leültem a laptop elé hajnalig csinálni a beadandóimat.”

Ennek az időszaknak azonban már vége, Rácz-Gyuricza Dóra a héten mesélte, hogy ötösre levizsgázott: tervezőgrafikusnak tanul.

Ráczékról még többet!

Rácz-Gyuricza Dóra elárulta, hány kilót fogyott a szülése óta

Videó: kiderült Rácz Jenőéknél, mikor jöhet a második baba

Ezért választották Rácz Jenőék születendő kislányuknak a Kamilla nevet

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.