NK Osijek: lehetnek komoly kérői Kleinheislernek

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2022.06.30. 21:01
null
Az NK Osijek edzésének végén a kombinatív elemeket övezték a könnyed játékkal Nenad Bjelica vezetőedző labdarúgói
Végéhez közeledik a horvát NK Osijek labdarúgócsapatának muraközi, kéthetes edzőtábora, amelynek keretein belül pénteken 18 órától a szlovéniai Belatincon felkészülési találkozót vív a román első osztályba visszajutó Universitatea Cluj legénységével.

 

Immár nem titok, az eszéki klub magyar válogatottjáért, Kleinheisler Lászlóért a klub akár szép summát kaphat, bár az is tény, sérüléséből még fel kell épülnie teljes mértékben.

„Semmi okunk a kapkodásra, az átigazolási időszak most kezdődik, s ahogy László, úgy válogatott kapusunk, Ivica Ivusic esetében is lehetnek olyan kérők, akiket meg is hallgat a klubvezetés – fogalmazott Mario Mihic Miha, az Eszék kommunikációs igazgatója a muraszentmártoni helyszínen. – Nincs az sem kizárva, hogy lesznek érkezőink, sok múlik azonban azon, hogy a piac által is figyelemmel kísért játékosainkat tudjuk-e és főleg, hogyan tudjuk értékesíteni. Ez határozza meg most a mozgásterünket, de azt is kijelenthetjük, hogy keretünk jelenlegi minősége miatt sincs okunk aggodalomra. Ķörülnézünk mi is, persze, ugyanakkor a télen vagy korábban érkező labdarúgóink is kellő nívót képviselnek az előttünk álló idényre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik