Deák Bill Gyula aggódik feleségéért: "nehezen kap levegőt szegény, sokszor fulladozik"

Fotó: Major Kata - Origo -
Deák Bill Gyula Deák Bill Gyula felesége kánikula Nyár fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deák Bill Gyula és felesége, Marika nehéz időszakot élnek jelenleg. Az asszony nemrég életmentő műtéten esett át, most pedig tüdőbetegsége miatt alig kap levegőt a hatalmas hőségben. 

Az utóbbi években Deák Bill Gyula sokkal jobban odafigyel a feleségére, Marikára. 2020-ban az asszony infarktust kapott, majd egy súlyos tüdőbetegséget is diagnosztizáltak nála, így az előadó minden fellépését lemondta, nehogy hazavigye a koronavírust. Az év elején azonban újabb csapás érte a házaspárt: Marikánál rosszindulatú mellrákot diagnosztizáltak, ezért életmentő műtéten esett át.

Deák Bill Gyula koncert, Volt fesztivál 2019 Fotó: Major Kata - Origo

"A COPD, azaz a krónikus tüdőbaj miatt ebben a nagy melegben nehezen kap levegőt szegény, sokszor fulladozik" – mondta Deák Bill Gyula a Borsnak. A zenésznek szintén voltak egészségügyi problémái, ezért neki is fokozottan oda kell figyelnie a táplálkozásra és a mozgásra is.

"Tíz éve volt infarktusom, azóta sokat változtattam az életmódomon: 25 kilót fogytam, nem cigizek, és sportolok, ahogy tudok" – mondta, hozzátéve, hogy a legtöbbször ülve szokott tornázni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.