Yvonne Dederick hamarosan harmadszor is kimondja a boldogító igent: ezt tervezik

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
lakodalom esküvő ceremónia Yvonne Dederick luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, a Luxusfeleségek sztárja, Yvonne Dederick hamarosan újra férjhez megy.

Yvonne és vőlegénye, dr. Károlyi Zoltán terveik szerint ősszel mondják ki a boldogító igent. A luxusfeleség a Blikknek mesélt arról, hogy állnak a szervezéssel, és azt is elárulta, milyen esküvőt szeretnének.

"Eddig sehogy sem állunk. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, így nem volt még időnk. Hamarosan Portugáliába megyünk a gyerekekkel egy szörftáborba, s ha hazajöttünk, nekiállunk a szervezésnek"

-kezdte Yvonne.

Yvonne Dederick harmadszor is férjhez megy. Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ez már a harmadik esküvőm lesz, és egy dolgot biztosan tudok: nem akarok nagy csinnadrattát. A gondolataimban körvonalazódik, mit is szeretnék. A hivatalos szertartáson két tanú lesz jelen, utána pedig lesz egy parti, ahová a szűk családot és a barátokat hívjuk meg. Ott lesz egy ceremóniamester, hogy megadjuk a módját, de nem akarunk nagy felhajtást.

Még a helyszínt sem választottuk ki. Nagyon szeretek a házamban partit adni, de babonából talán nem kéne ott tartani a ceremóniát, amelyben az exférjemmel éltünk"

- mondta a Feleségek luxuskivitelben sztárja, hozzátéve, hogy idővel szeretnének új otthonba költözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.