Mentővel vitték kórházba Travis Barkert: kiderült, mi történt

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Travis Barker hasnyálmirigy gyulladás Travis Barker állapota kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, kedd délután kórházba került a Blink-182 nevű punk együttes dobosa, Travis Barker. Mindeddig nem lehetett tudni, hogy mi történt.

Kourtney Kardashian és Travis Barker május elején házasodtak össze Las Vegasban, a legnagyobb titokban, a hónap végén pedig ismét oltár elé álltak az olaszországi Portofinóban. Az ifjú pár határtalan boldogságát azonban beárnyékolta, hogy a dobost kedd este kórházba szállították. A zenész 16 éves lánya a közösségi oldalán kérte követőit, hogy imádkozzanak édesapjáért.

Kourtney Kardashian and musician Travis Barker Forrás: AFP/Angela Weiss

A család egy közeli ismerőse elmondta, hogy hasnyálmirigy-gyulladás okozta Barker rosszullétét, és olyan erős fájdalmakkal küzdött, hogy alig bírt talpon maradni. A problémát valószínűleg egy vastagbéltükrözés válthatta ki. Az ilyenkor jelentkező tünetek általában láz, hányinger, hányás - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.