Az orvosi javaslat ellenére színpadra állt Marics Peti: gyógyszerezni kell

Forrás: Marics Peti /Instagram -
Valmar duó hangszálcsomó Marics Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, kényszerpihenőre ment a népszerű magyar zenekar: csomókat találtak az énekes hangszálain. Bár Marics Petit az orvosai eltiltották az énekléstől, a Valmar duó a hétvégén színpadra állt. 

"Három kiemelt rendezvényt elvállaltunk, mivel régóta meg voltak ígérve. A hétvégi nem volt teljes értékű egyórás koncert, és nem halálos betegségem van, ettől nem fog elmenni a hangom" – nyilatkozta a Blikknek Marics Peti, akinek a visszatéréshez már gyógyszerre is szüksége van.

"Alakul a hangom, javulgatok, kúrálom folyamatosan és pihentetem. Most voltam dokinál, írt fel gyógyszert is, mert gyulladás is van. A jövő héten megyek megint, ránéznek, mennyit javul. Amikor csak tudom, pihentetem, de két nagyobb rendezvényünk még lesz" – tette hozzá.

Forrás: Marics Peti /Instagram

„A következő négy hétben a pihenés lesz az első, sajnos, nekem is ramaty állapotban van a hangom. Nyilván ez a matek szempontjából egyértelmű kiesést jelent, hiszen a fellépés a munkánk, de nem éri meg kockáztatni az egészségünket. A hangszálunk a fegyverünk, ha az elromlik, akkor hosszú távon nem tudunk dolgozni, tehát muszáj pihennünk. Én szívesen beszabadulnék a stúdióba zenéket írni, de kérdés, mennyire leszünk motiváltak ilyen hanggal a következő hetekben" – nyilatkozta pár napja a duó másik tagja, Milo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.