Fel sem merül, hogy ki, hány éves – nyilatkozott a 78 éves polgármester, aki elvette a 18 éves lányt

Nyilatkozott a kunhegyesi polgármester, aki egy 60 évvel fiatalabb lányt vett feleségül. Sokatmondó, hogy a feleség nem szólalt meg a riportban. 

2022. május 24., 13:28

Szerző:

Szabó András Kunhegyes 78 éves fideszes polgármestere feleségül vett egy nála 60 évvel fiatalabb lányt szombaton. A 18 éves lány egy négyéves kisfiú édesanyja. A polgármester eddig nem nyilatkozott, de a Tények Plusznak beszélt a kapcsolatukról, amit a 24.hu foglalt össze. 

Elmondta, hogy „persze volt, aki a szememre vetette a házasságunkat, túlzottan idős vagyok a feleségemhez, ezt elismerem”. 

Szeretjük egymást, meg úgy gondoljuk, hogy még biztos lesz néhány év, amikor sokat tehetünk a családjainkért

– nyilatkozta Szabó, aki szerint kapcsolatuk titka az, hogy jól megértik egymást és hasonlít az értékrendjük.

Fel sem merül, hogy ki, hány éves. Rettenetesen tiszteljük egymást, soha nem is veszekedtünk – mondta a polgármester. Úgy gondolja, minden rendben van és rendben is fog lenni, amíg nekem más problémáim nem lesznek. A riportban a 18 éves lányt nem szólaltatták meg.

 

(Kiemelt kép: MTI Fotó: Mészáros János)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.