Leitatott is kifosztott egy salgótarjáni férfit egy nőt

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy Pest megyei nő az interneten, álnéven ismerkedett meg egy idősebb, salgótarjáni férfival. Később találkozott vele, leitatta és elvette az értékeit.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves támadó 2020 júliusában álnéven regisztrált egy közösségi oldalon, ahol ismerkedni kezdett egy 65 éves, salgótarjáni férfival.

Időnként webkamerán is beszéltek egymással, így a nő fel tudta mérni a férfi életkörülményeit, és megtudta, hogy inni is szeret.

Még abban a hónapban találkoztak egymással a férfi otthonában. A nő vitt neki egy üveg italt, és miközben a férfi lerészegedett, felmérte a terepet.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nő másnap újra elment a férfihoz. Azzal az ürüggyel jutott be a házába, hogy mosdóba kell mennie. Pénzt kért tőle alkoholra, és a bankkártyáját is el akarta kérni, amire a férfi nemet mondott. Kis idő múlva egy üveg itallal tért vissza a tolvaj.

Italozás közben elterelte a férfi figyelmét, és eltett két órát, két aranyláncot medállal, egy arany karperecet és öt arany gyűrűt.

Az értékesebb órát később egy budapesti zálogházban leadta 100 ezer forintért. A lopással 786.200 forintos kárt okozott a férfinak. Az ügyészség kifosztás miatt emelt vádat a nő ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.