Hollywood botránypere: Amber Heard megijedt, mégsem hívta a tanúk padjára Johnny Deppet

WLD ENT Horizontal
Actor Amber Heard talks to her attorneys in the courtroom at the Fairfax County Circuit Court in Fairfax, Virginia, on May 2, 2022. - US actor Johnny Depp sued his ex-wife Amber Heard for libel in Fairfax County Circuit Court after she wrote an op-ed piece in The Washington Post in 2018 referring to herself as a "public figure representing domestic abuse." (Photo by Steve Helber / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Javában zajlik Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási pere, amelyen hétfőn Deppet is a tanúk padjára szólította volna Heard jogi csapata – erre azonban végül nem került sor.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp volt felesége, Amber Heard meggondolta magát, és a tervével ellentétben nem hívta volt férjét a tanúk padjára – talán a jogi csapata nem tartotta jó ötletnek annak fényében, hogy Heard ellen több terhelő bizonyíték is előkerült már a tárgyalás során, és Deppnek sokkal nagyobb a társadalmi támogatottsága is. Erről itt írtunk hosszabban.

Depp tanúként való meghallgatására hétfőn került volna sor, Heard jogi csapata azonban még napközben letett róla mindenféle indoklás nélkül – számolt be róla többek között a BBC.

Amber Heard az ügyvédei körében Forrás: AFP/Steve Helber

Heard ügyvédei ehelyett szakértőket, orvosokat és pszichológusokat állított a tanúk padjára: David Spiegel pszichológus arról beszélt, hogy a folyamatos szerhasználat torzító hatással lehetett Depp személyiségére, Richard Moore kézsebész pedig azt próbálta bizonygatni, hogy Depp ujjperce nem válhatott le olyan módon, ahogy ő elmondta – a színész állítása szerint ugyanis nem ő vágta meg a saját ujját részegen, hanem Heard vágott hozzá egy üveget.

Johnny Depp itt mutatta a sérült ujját a bíróságon Forrás: AFP/Evelyn Hockstein

A tárgyalások sora elvileg véget ér a héten, a tervek szerint azonban tanúként meg fog még szólalni Depp volt barátnője, Kate Moss is.