FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
 
Előfizetői tartalom

Teljes mértékben zöld energiára vált a közép-európai ingatlanóriás

Portfolio
A szén-dioxid-kibocsátás és a közép-kelet-európai épületállomány energiafogyasztásának tartós csökkentése érdekében a CA Immo központi energiakezelést és zöld épületüzemeltetést vezet be. A zöldenergiára és szén-dioxid-semleges gázra való átállással 2023-tól évente több mint 60 000 tonna CO2 -kibocsátást takarít meg a bécsi központú ingatlanvállalat, ami a magyarországi leányvállalat irodaházainak működésében is jelentős változást hoz.

„Az ingatlangazdálkodás esetében rendkívül fontos az energiahatékonyság növelése és az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az épület teljes életciklusa során – ezek a legfontosabb mozgatórugók az éghajlati célok eléréséhez. Azzal, hogy az energiabeszerzésben az egész csoportra kiterjedően átállunk zöldáramra és klímasemleges gázra, jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés