Előfizetői tartalom

Hatalmas akvizíciót jelentett be a Magyarországon is aktív ingatlanóriás

Portfolio
Bejelentette a CTP az Amsterdam Logistic Cityhub felvásárlását. Európa egyik legnagyobb ipariingatlan-fejlesztője 307 millió euró értékű ajánlatot tett a cég részvényeinek 100 százalékára. A tranzakció következtében mintegy 120 ezer négyzetméternyi raktárterület és 11 négyzetméternyi iroda cserél gazdát a holland fővárosban.

Bejelentette a CTP, hogy 307 millió euróért megvásárolja az Amsterdam Logistic Cityhubot (ALC), Wim Beelen (Larendael Development) és Paul Vermaat (Bridges Real Estate) vállalkozóktól. Az ingatlan egy Amszterdam nyugati dokkvidékén található, jelenleg kivitelezés alatt álló logisztikai központ, ami a befejezését követően 120 ezer négyzetméternyi raktárat és 11 ezer négyzetméternyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés