Előfizetői tartalom

Rég nem látott esés, pánik és zűrzavar a tőzsdéken - hogy reagál az internet népe?

Elsősorban az amerikai jegybank közelgő kamatdöntése és az ukrán-orosz konfliktussal kiéleződő geopolitikai kockázatok miatt kifejezetten rossz hangulatú kereskedést láthattunk a mögöttünk álló hetekben a világ tőzsdéin, az esés azonban a múlt héten gyorsult be igazán, a részvények mellett a kriptovalutákat sem kímélték a befektetők. Az öniróniára mindig is hajlamos kisbefektetői közösségek persze ismét fanyar módon reflektáltak a hatalmas mínuszokra amiket a portfólióikban okozott ez a pár nap, cikkünkben összegyűjtöttünk néhány vonatkozó megnyilvánulást.

Meredek esés a tőzsdéken Elsősorban az ukrán-orosz konfliktus eszkalálódásának köszönhetően és az amerikai Fed kamatdöntésétől való félelem apropóján komoly esést láthattunk a múlt héten a vezető európai és a tengerentúli tőzsdéken, a hangulat egyébként ma sem javul egyelőre. A kamatemeléstől való félelem miatt a technológiai túlsúlyos Nasdaq index teljesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés