Ki az a Meggyes Dávid valójában? Itt tűnt fel először a nagy nyilvánosság előtt

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Horváth Gréta válás Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszul indult az év Horváth Gréta számára, akivel volt férje, Meggyes Dávid január 7-én közölte, hogy a jövőben külön utakon szeretné folytatni az életét. Azóta arra is fény derült, hogy a kapcsolatuk alatt több lánynak csapta a szelet Dávid, aki mostanra már új párra is lelt, Stana Alexandra személyében. 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid a TV2 realityjében, az Ázsia Expresszben vált ismertté, amelyet meg is nyertek, sőt a műsor végén Dávid meg is kérte Gréta kezét.

Gréta néhány évvel ezelőtt a Best magazinnak számolt be arról, hogy szerelmük barátságnak indult, egy internetes társkeresőn írtak először egymásnak, miután Gréta elvált előző férjétől, kisfia, Filip édesapjától, Nikosztól.

Az Ázsia Expressz második szériájában ismerhette meg a közönség Meggyes Dávidot Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Megbeszéltük, hogy csak barátok leszünk, innen ered az egymásnak adott Bari becenév is. Szépen lassan, romantikusan szerettünk egymásba" – mondta korábban a hetilapnak az édesanya.

"Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok?! Ha valakit lehet, az én vagyok!" - írta néhány héttel ezelőtt a közösségi oldalán Dávid, akiről kiderült, hogy már újra szerelmes, választottja pedig nem más, mint a Dancing with the Stars egyik profi táncosa, Stana Alexandra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.