Sztárok, akikről nem is gondolnád, miből éltek meg a hírnév előtt

hírnév sztárok magazin foglalkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb sztár ugyanolyan hétköznapi emberként született, mint mi: talán még ők sem hitték magukról, hogy egyszer felfelé kezd ívelni a karrierjük. Nekik is meg kellett élni valamiből, és nem is gondolnád, milyen foglalkozásoktól szabadította meg őket a sztárság.

Sting - tanár
Sting elvégezte a tanárképző főiskolát, majd két évig Cramlington város egyik általános iskolájában tanított. Ha ideje engedte, hétvégéken és tanítási szünetekben jazzklubokban lépett fel. Fiatalabb korában azonban volt még buszvezető, építőmunkás és adóellenőr is.

Sting Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Christopher Walken - oroszlánidomár
Gyerekkorában vándorcirkuszhoz szegődött, ahol később ő lett az oroszlánszelídítő asszisztense. Az oroszlánt Shebának hívták, és gyakran léptek fel együtt a porondon.

Forrás: AFP/Cindy Ord

Steve Buscemi - tűzoltó
A hírnév előtt a színész a New York-i tűzoltóság tagja volt. A szeptember 11.-i események után egy rövid ideig visszatért, és beállt önkéntesnek, hogy segítse volt társait.

Steve Buscemi Forrás: AFP

Whoopi Goldberg - halottasházi sminkes
Whoopi szépségápolást tanult, és ebben a szakmában is helyezkedett el. Különös oldaláról közelítette meg a foglalkozást: halottasházakban sminkelte ki a halottakat. Állítása szerint szerette ezt a munkát, máig szívesen beszél róla.

Whoopi Goldberg Forrás: Getty Images/Arturo Holmes

Harrison Ford - asztalos
Sokan talán tudják, hogy Harrison Ford évekig nem tudott áttörni színészként, csak kisebb szerepek jutottak neki. Így, hogy el tudja tartani a családját, kitanulta az asztalos szakmát. Egyszer új bútort készített George Lucas irodájába, és ott megemlítette neki, hogy egyébként ő színész. Akkor hívták el a Csillagok háborúja castingjára.

Harrison Ford Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Brad Pitt - csirke-ember és limuzinsofőr
Brad Pitt reklámot és újságírást tanult az egyetemen, de két héttel a záróvizsga előtt félbehagyta az iskolát, és elindult Hollywoodba. Kezdő színészként alig kapott munkát, így kénytelen volt másként kiegészíteni a keresetét. Például csirkejelmezbe kellett bújnia, és így becsalogatnia a járókelőket egy mexikói étterembe. De dolgozott limuzinsofőrként is, örömlányokat furikázott.

Brad Pitt Forrás: Getty Images

Pierce Brosnan - tűznyelő
Tinédzserkorában az egykori 007-es ügynök három évig tűznyelőként dolgozott egy angliai cirkuszban.

Pierce Brosnan Forrás: Getty Images/Mike Marsland

Channing Tatum - sztriptíztáncos
Tetőfedőként kezdte, de 19 éves korától Floridában évekig profi férfi sztriptíztáncosként dolgozott.

Channing Tatum Forrás: Getty Images/WireImag/Taylor Hill

Tom Cruise – londíner
Először katolikus papi hivatáson gondolkozott, majd focista szeretett volna lenni, később pedig katona. Mivel egyik sem jött össze, New Yorkba költözött, hogy színész legyen. De ahogy tudjuk, minden kezdet nehéz, így londínerként kezdett dolgozni egy hotelban. Később aztán bárosként folytatta, de nem tartott sokáig, mert színészi karrierje nagyon gyorsan felfelé ívelt.

Tom Cruise Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Demi Moore – behajtó
Miután elvégezte a középiskolát, az lett a munkája, hogy tartozásokat hajtson be. De gyorsan belecsöppent a színészkedésbe, és jött is a siker.

Demi Moore Forrás: Getty Images/WireImage/Karwai Tang

Clint Eastwood – vízimentő
Sok mindent kipróbált a 91 éves színész, mielőtt felfutott volna a karrierje: volt vízimentő, sofőr, rakodómunkás, illetve egy golfpályán a gazdagok ütőhordója is.

Clint Eastwood Forrás: Getty Images/Michael Kovac
Plasztika előtt és után - Sztárok, akik bánhatják, hogy kés alá feküdtek - Galériahttp://www.life.hu/eletmod/20211103-igy-neznenek-ki-a-hiressegek-plasztika-nelkul.htmlMai válogatásunkban olyan sztárokat mutatunk be, akik plasztikáztatták magukat: mégis jobb lett volna kihagyniuk és megőrizni természetes vonásaikat. ÉletmódOrigoSzexi hegek: sztárok, akik nem takargatják sebhelyeikethttp://www.life.hu/eletmod/20210827-szexi-hegek-sztarok-akik-nem-takargatjak-sebhelyeiket.htmlA hegeket sokan egyfajta szépséghibaként viselik, pedig semmi szégyellnivaló sincs egy műtét vagy baleset sebein. Erre nyújtanak kiváló példát a sztárok is, akik büszkén viselik a sebhelyeiket. Életmód--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.