Előfizetői tartalom

Nem találnak magukra a kriptoeszközök, kettészakadt a piac

Portfolio
Rájárt a rúd a kripobefektetőkre az elmúlt hetekben-hónapokban, hiszen a legnagyobb piaci értékű kriptovaluta árfolyama a történelmi csúcsához képest gyakorlatilag lefelződött, amivel együtt zuhantak az egyes altcoinok is. Ahogy múlt pénteken arról mi is beszámoltunk, az esés legfrissebb szakasza mögött részben fundamentális, részben technikai okok is meghúzódtak, és a hétvége sem hozott megnyugvást a piacnak, hiszen az esés tovább folytatódott. A Cointelegraph összegyűjtött néhány on-chain-, technikai-, és hangulatindikátort, amelyek segíthetnek navigálni a piacon a következő időszakban.

Fentről lehet nagyot esni A bitcoin árfolyama hétfőre stabilizálódni látszik a korábbi napokban látott eladási hullám után, de a legnagyobb kriptopénz még így is nyolc hónap óta a legrosszabb heti teljesítményt produkálta a múlt héten. A bitcoin árfolyama jelenleg 35 000 dollár közelében található, az elmúlt 24 órában 1,6 százalékot esett a jegyzés. A Coinglass adatszolgáltató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés