Túl sokat akar szexelni - Császár Elődöt ez idegesíti legjobban a barátnőjében (18+)

Forrás: TV2 -
talkshow kimaradás Császár Előd felnőtt L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Császár Előd volt L.L. Junior vendége a Kimaradás című talkshowban, ami a Youtube-on fut. Előd simán megevett több chilis-csokis csótányt is, és az intim kérdésekre is gátlás nélkül válaszolt.

L.L. Junior Kimaradás című beszélgetős műsora minden vasárnap jelentkezik új részekkel a Youtube-on. Tegnap Császár Előd volt a rapper vendége, akit úgy konferált fel, mint a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárját. A Felelsz vagy lenyelsz című feladatban kérdésekre kellett válaszolnia vagy - ha nem akar -, akkor valamilyen undorító dolgot kellett megennie.

Császár Előd barátnője túl sokat akar szexelni TV2

Junior arra volt kíváncsi, hogy kivel volt a legjobb a szex Előd életében, és vajon a jelenlegi barátnőjének mi a legidegesítőbb tulajdonsága. Előd teljes nyugalommal válaszolt a kérdésekre, miközben a csótányokat ropogtatta. Az első szex volt a legjobb számára, annak ellenére, hogy mostani barátnőjével nagy az összhang köztük az ágyban. Előd mostani kapcsolata négy éve tart, barátnője legrosszabb tulajdonságának pedig azt tartja, hogy túl sokat akar szexelni. Az egykori énekes egyébként azt is elárulta, hogy már mindent kipróbált a szexben, amit szeretett volna.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.