Eszenyi Enikő a botrányai óta először játszott színpadon: meglepő, milyen szerepet alakított

Eszenyi Enikő két év kihagyás után a saját maga által rendezett darabba ugrott be Kecskeméten.

2022. január 24., 09:10

Szerző:

Nagy botrányt okozott, amikor Eszenyi Enikőnek távoznia kellett a Vígszínház éléről, mert kollégái-beosztottjai túlnyomó többsége szerint rendszeresen elfogadhatatlanul viselkedett a többiekkel, mérgező légkört teremtve a munkahelyen. A 61 éves színész-rendezőnő azóta új társulatot alapított, illetve több színházban rendezett már, többek között a Kecskeméti Katona József színházban a Cirkuszhercegnő című operettet.

Ez utóbbi előadás egyik szereplője, Csapó Virág megbetegedett, és bár annyira nem volt rosszul, hogy nagyjelenetét az előadás végén ne tudná előadni, a darab elején ő alakította a bohócot, és ezt a „rohangálós” részt átvette tőle a rendezőnő, Eszenyi Enikő. Az Instagramon élőben jelentkezett be, hogy mindezt megossza, hozzátéve, hogy nagyon izgul, mert két éve nem játszott közönség előtt.

„Azért ne gondoljatok valami nagy dologra, de tök jó, hogy újra színpadon vagyok”

– mondja Eszenyi Enikő az alábbi videón, amiben már bohócjelmezbe beöltözve várja a darab kezdését. Amint a színésznő kiemeli a videóban, az aznapi előadásra 40 pótszéket adtak el.

Eszenyi Enikő továbbra is igen megosztó személyiség. A napokban éles vitába keveredett miatta a fenti darabban szereplő Járai Máté, valamint Lengyel Tamás, aki korábban dolgozott együtt Eszenyivel. Összetűzésük összefoglalójáért kattintson ide!

Volver

11 évnyi szünet után a Netflixen tért vissza Sophia Loren

Mi lett vele? Visszatér a színpadra a legelső X-faktor sztárja

Visszatért: Mihalik Enikő először mutatja meg a hasát a szülés óta

(Kiemelt kép: Eszenyi Enikő Instagramja)