Kunhalmi Ágnes elhagyhatta a kórházat

Otthon lábadozik. 

2022. január 24., 10:05

Szerző:

Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a rövid kórházi kezelést követően már otthon lábadozik a koronavírus-betegségből, Facebook-posztja szerint már némileg jobban van. 

Mint korábban írtuk, a politikus előző este szúrt a háta, és hajnalban arra ébredt, hogy „mindjárt kiszakad a tüdeje a hátán keresztül”. A gyorstesztje ezután pozitív lett. Kunhalmi annyira rosszul lett, hogy Honvéd kórházban kötött ki. „Meglehetősen aggódtam, most mi lesz, és csak az járt a fejemben, hogy a két Astra Zeneca és az egy Pfizer csak megvéd. Az orvos szerint még lesz pár nehéz nap, de remélem, azért egyre jobb lesz!” – írta Kunhalmi, majd arra kért mindenkit, hogy oltassa be magát.

(Kiemelt képünk: Kunhalmi Ágnes (Kiskunmajsa, 1982. október 31. –) magyar politikus, 2014-től a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, 2020-tól az MSZP társelnöke, a párt oktatáspolitikusa, a Társulás a Szociáldemokrata Értékekért Platform ügyvivője, 2014 és 2018 között a párt budapesti elnöke. 2021. 07. 22. Fotó: Merész Márton)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.