Egy 23 éves volt újpesti focista halt szörnyet a Ferihegyi úti balesetben

Összeroncsolódott személygépkocsi a ferihegyi repülőtérre vezető úton 2022. január 22-én. Egy 23 éves férfi meghalt, 24 éves férfi utasát pedig életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, miután autójukkal egy fának hajtottak
Vágólapra másolva!
Az Újpest 23 éves egykori labdarúgója, Kemerle Dániel halt meg abban a balesetben, amely szombaton történt Budapesten a Ferihegyi úton. A fiatal sportoló kocsija fának ütközött, Kemerle a helyszínen halt meg.

Kemerle Dániel korábban az UTE Labdarúgó Akadémián játszott. Később Vecsésen és Csepelen is focizott.

A baleset a Ferihegyi úton történt. A beszámolók szerint a havas, jeges úton Kemerle kocsija megcsúszott és fának ütközött. A 23 éves focistának nem volt esélye a túlélésre, a vele utazó 24 éves másik utast életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Összeroncsolódott személygépkocsi a ferihegyi repülőtérre vezető úton 2022. január 22-én. Egy 23 éves férfi meghalt, 24 éves férfi utasát pedig életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, miután autójukkal egy fának hajtottak Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az esetről beszámoló forrás felhívta arra is a figyelmet, hogy ezen az útszakaszon korábban már egy másik focista is meghalt. 2020. február 4-én a Ferencváros és a DVTK egykori játkosa, Halgas Tibor is halálos balesetet szenvedett itt.