életveszély sushi dráma kórház evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danielle Shapiro imádja a szusit, mégis élete legrosszabb perceit élte meg egy kiadós lakoma után. Túl sok halas ételt fogyasztott, és ez akár az életébe is kerülhet. 

Danielle Shapiro annyira imádja a szusit, hogy havonta többször is kiadósan fogyaszt belőle. Barátnőjével egy étteremben 50 dollárt fizettek, hogy annyit egyenek, amennyi beléjük fér. Nem kellett volna.

„Amikor másnap reggel 6 körül felébredtem, tudtam, hogy valami nincs rendben. A gyomrom és a mellkasom nagyon fájt, és nehéz volt mély levegőt venni" - mesélte a fiatal nő és hozzátette, hogy élete legrosszabb gyomorfájását élte meg.

Forrás: Shutterstock

Kórházba került, ahol az orvosok közölték vele, hogy gastrooesophagitis reflux betegsége, vagyis savas refluxa van, ami nem életveszélyes, de fájdalmas tünetekkel járhat. A lány ennek ellenére továbbra sem hajlandó lemondani az élvezetekről.

„Biztosan fogok még szusit enni.

Ez az élmény nem tette tönkre számomra a szusit, vagy az all-you-can-eat szusi élményt. Azt viszont megtanultam, hogy legközelebb hallgatnom kell a testemre, és lassabban kell haladnom" – tette hozzá Daniella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.