Szolgáltatók Nyárra csúszik az idei Hannover Messe

Nyárra csúszik az idei Hannover Messe

autopro.hu/P.B. | 2022.01.20 11:21

Nyárra csúszik az idei Hannover Messe

Fotó: Hannover Messe

Az eredeti tervek szerint a Hannover Messe 2022 időpontja áprilisra esett, ám a szervezők a járványhelyzet miatt úgy döntöttek, hogy május 30. és június 2. között tartják meg a rendezvényt. További információkat később közölnek.

Hirdetés

A Hannover Messe a világ egyik legnagyobb és legfontosabb ipari kiállítása. A rendezvényt hagyományosan tavasszal, áprilisban szokták megtartani, ám 2020-ban a koronavírus-járvány kirobbanása miatt elmaradt az esemény, míg 2021-ben online rendezték meg azt a szokásos áprilisi időpontban.

Idén már végre újra a hagyományos formájában tartják meg a kiállítást, ám nem a megszokott időpontban. A járvány miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy április helyett május 30. és június 2. között rendezik meg a Hannover Messe-t.

Nyáron a legkisebb a járványveszély

A döntést a Hannover Messe a partnereivel - a VDMA-val (Német Gépészeti és Üzemmérnöki Szövetség) és a ZVEI-vel (Német Elektrotechnikai és Digitális Ipar Központi Szövetsége) - szorosan együttműködve hozta meg.

A tapasztalatok szerint a nyár a legalkalmasabb a személyes eseményekre, így az új időpont minden résztvevő számára a lehető legnagyobb egészségügyi és tervezési biztonságot nyújtja – írják a szervezők, hozzátéve, hogy számos rendezvényt halasztanak nyárra, valamint sokan nyaralnak olyankor a kiállítás célközönségéből is, ezért négynaposra rövidítik az eseményt, és a nyár legelején, május 30-a és június 2-a között tartják meg.

A Hannover Messe csapata által küldött tájékoztató szerint a halasztással kapcsolatos részleteket hamarosan közlik.

Tetszett ez a hír? Értesüljön elsőként a járműipari történésekről, iratkozzon fel az autopro.hu hírlevelére az alábbi linken!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink