Hajnalban kivonult a rendőrség egy szórakozóhelyre: egy 21 éves férfi meghalt, többen kórházba kerültek

Forrás: Shutterstock -
halál Anglia drog rendőrség szórakozóhely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy londoni szórakozóhelyhez riasztották a rendőröket hajnalban, ugyanis többen rosszul lettek: egy 21 éves férfi életét vesztette a kórházban. 

A londoni The Cause nevű szórakozóhelyhez riasztották a rendőröket hajnalban, miután többen is rosszul lettek. Nagy erőkkel vonultak ki a hatóság emberei a mentőszolgálattal együtt, és több embert kórházba szállítottak. Sajnos egy 21 éves férfi életét már nem sikerült megmenteni, a kórházban életét vesztette. A két másik kórházba szállított férfi állapota stabil.

Egy 21 éves férfi meghalt - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrség annyit közölt az esetről, hogy mindannyian kábítószert fogyasztottak, és egyúttal felhívták a figyelmet az illegális szerek veszélyeire, különösen azokra, amelyeket ezen a szórakozóhelyen, vagy annak a környékén vásárolhattak az embere - írja a Bors. Letartóztatás egyelőre nem történt az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.