Rajta a világ szeme: Dzsudzsák Balázs 14 év óta először visszatér a labdarúgó NB I-be

futball foci sport Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nap lesz a mai: Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa ma este, közel 14 év után, Kispesten tér vissza a labdarúgó NB I-be.

Dzsudzsák Balázs tavaly szeptemberben igazolt az NBII-es DVSC csapatához, ahol annak idején a karrierjét kezdte. A Debrecen ma a Budapest Honvéd újonnan átadott stadionjában, a Bozsik Arénában vendégeskedik az NB I 1. fordulójának mai meccsén.

A kezdőcsapatban Dzsudzsák Balázs is, aki 2007. november 23-án lépett utoljára pályára az élvonalban. Akkor csereként kapott lehetőséget az Újpesten 1-1-re zárult mérkőzésen, majd két hónappal később a PSV Eindhovennél elkezdődött a nemzetközi karrierje, ami 2020-ig tartott - írja a Bors.

Dzsudzsák Balázs rengetegett tett a DVSC feljutásáért. Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Dzsudzsák Balázs legfőbb vágya, hogy visszakerüljön a nemzeti csapatba. Ha lehetőséget kapna Marco Rossi szövetségi kapitánytól az őszi mérkőzéseken, akkor megdöntené a magyar válogatottsági rekordot, hiszen jelenleg Király Gáborral 108-108 szerepléssel állnak az élen.

Ez is érdekelhet: Összetűzésbe keveredett szombat este Dzsudzsák Balázs: csak barátait akarta védeni, fojtogatás lett a vége

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.