Molnár Anikó helyzete egyre aggasztóbb: stressz, mellékvese-problémák, pluszkilók

Az egykori Nagy Ő most sminktetoválóként dolgozik, de jövője bizonytalan.

2021. szeptember 19., 10:03

Szerző:

Molnár Anikó számára különösen nehéz volt az elmúlt másfél év. A Való Világ játékosaként megismert és a Nagy Ő álomnőjeként sztárrá vált realityszereplő jelenleg sminktetoválóként dolgozik, de a járvány miatt anyagi helyzete egyre aggasztóbb. Erről márciusban a Fókusz riportjában is beszámolt.

Sőt, Molnár Anikó arról beszél most a Blikknek, hogy az egészségi állapota is ráment a létbizonytalansággal járó stresszre. Egy vendége az okot is tudni véli, ami a tüneteket okozhatja.

„Bármennyit alszom, fáradtan indul a napom, állandóan éhes va­gyok, és a hangulatingadozások sem kerülnek el. Ezeket soroltam, amikor a vendégem, aki gyógyászattal foglalkozik, rögtön rávágta, hogy mellékvese-alulműködés”

– nyilatkozott Molnár Anikó.

A médiaszemélyiség hozzáteszi, öt kiló jött fel rá az elmúlt időszakban. Jelenlegi állapotáról többek között a következőket mondja még:

„másfél éve tartó folyamatos stressz ér, a félelem, hogy mi lesz a jövőben, az nap mint nap ott lebeg az ember szeme előtt. Mindenki számára bizonytalan volt ez az időszak, tartottam attól, hogy bezár a szalon, hogy elfogy a pénzem, aminek nem sok híja volt.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)