Előfizetői tartalom

Egymás után nőnek ki a földből a főváros legújabb lakásfejlesztései

Portfolio
Az idei évben újra megélénkült a fővárosban a lakásfejlesztési kedv, egyre több projektet jelentenek be a fejlesztők. Nemrég jött a hír, hogy szerkezetkész a XVI. kerületben épülő Zöldmező Lakópark. A Bayer Property fejlesztésében és a Bayer Construct kivitelezésében megvalósuló 128 lakás átadása 2022 végén várható. Emellett a XIII. kerületben is számos építkezés zajlik, a Duna Terasz Grande lakóparkban például nyolc hónap alatt a lakások közel 60 százaléka elkelt.

Részben előregyártott betonelemekből épül a XVI. kerületben a Zöldmező Lakópark. Az otthonok jelentős többsége erkélyes vagy teraszos lesz, a földszinti ingatlanokhoz pedig kizárólagos használatú kertrész is tartozik majd. A lakásokat elektromos redőnnyel és klímával berendezve vehetik majd át leendő tulajdonosaik 2022 végén. Fokozott érdeklődést várnak a szervezők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés