Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Fedezd fel, hogyan játszhatnak a csillagok a pénztárcád javára a következő héten! A szerencse, a bátorság, és az üzleti érzék összeolvad az égi útmutatásban, hogy elárulja, melyek a legkedvezőbb pénzügyi lehetőségek számodra április utolsó napjaitól május első napjaiig. Heti pénz horoszkóp 2024. április 29. - május 5. közötti időszakra.

Lottónyereményt ígér a horoszkóp a Rák-nak, de a többi jegyre mi vár a héten a pénz terén?

Olvasd el részletes pénzügyi horoszkópunkat, amely szerencseszámokkal és befektetési tippekkel lát el minden csillagjegyet, hogy maximalizáld nyereséged az elkövetkezendő hét folyamán!

Kos heti horoszkóp:

A héten a bátorságod és proaktív hozzáállásod különösen jól fizetődik ki, különösen akkor, ha új vállalkozásba kezdesz vagy kreatív projektbe fogsz. A kockázatos befektetések, mint az új technológiák vagy gyorsan növekvő start-upok, most kedvezőbb visszatérítést ígérhetnek.

A szerencsejáték terén óvatosnak kell lenned, de egy kaparós sorsjegy vagy egy gyors rulett kör még jól jöhet. Ne feledkezz meg a kisebb nyeremények összegyűjtéséről sem! Szerencseszámok: 5, 17, 23.

A KOS-nak van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Bika heti horoszkóp:

A stabilitás és kitartás jellemzi ezt a hetet számodra, ami különösen fontos lehet a hosszabb távú befektetések szempontjából. Az ingatlanok vagy az arany befektetés most különösen jó választásnak ígérkeznek, hiszen ezek értéke idővel növekszik.

Kerüld a nagy kockázatú szerencsejátékokat, mint a rulett vagy a póker, de ha mégis szeretnél játszani, akkor a hatos lottót érdemes megpróbálnod. Szerencseszámok: 4, 12, 29. A hiányzó számokat az életed fontos számaival egészítsd ki.

Ha a BIKA nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Ikrek heti horoszkóp:

Ez a hét kiváló lehetőséget kínál számodra, hogy kommunikációs készségeddel előnyt szerezz. Üzleti tárgyalásokon vagy networking eseményeken kiváló kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyek hosszú távon kamatozhatnak.

Részvényekbe vagy innovatív start-up cégekbe történő befektetések most különösen kedvezőek lehetnek, és váratlan megtérülést hozhatnak. Ha szeretnél egy kis izgalmat, a póker vagy egyéb stratégiai játékok most szerencsések lehetnek számodra. Szerencseszámok: 3, 14, 21.

Az IKREK-nek van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

szerencse lottó és heti pénz horoszkóp

Rák heti horoszkóp:

Érzelmi intelligenciád és intuitív érzéked lehet a kulcs a pénzügyi sikerhez ezen a héten. Művészeti projektekbe vagy jótékonysági tevékenységekbe történő befektetés most különösen jó visszhangot kaphat, és hosszú távú előnyöket is hozhat.

A lottózás vagy kaparós sorsjegyek terén is érdemes lehet kipróbálni a szerencsédet, különösen, ha olyan számokat választasz, amelyek személyes jelentőséggel bírnak számodra. Szerencseszámok: 8, 19, 27.

Ha a RÁK nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Oroszlán heti horoszkóp:

Ez a hét kiemelkedően alkalmas lehet arra, hogy a személyes varázso-dat és karizmádat használva új üzleti lehetőségeket ragadj meg. Az entertainment és média iparágak most különösen profitábilis befektetési területek lehetnek.

A szerencsejátékban való részvétel során a póker vagy a rulett jó választás lehet, ahol a személyes jelenléted és döntéshozó képességed a legtöbbet számíthat. Szerencseszámok: 11, 22, 33.

Szűz heti horoszkóp:

A részletekre való odafigyelésed és analitikus képességed nagy előnyt jelenthet a befektetési döntéseknél. A héten különösen jól jöhetnek a pénzügyi piacok és a kriptovaluták területén végzett elemzéseid.

A szerencsejátékok közül a kaparós sorsjegyek vagy a lottó lehetnek a legkedvezőbbek számodra, ahol a számok elemzése kiemelt szerepet kap. Szerencseszámok: 2, 16, 24.

Ha a SZŰZ nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

lottó nyeremény a szerencse heti horoszkóp alapján

Mérleg heti horoszkóp:

A diplomáciád és kiegyensúlyozottságod segíthet abban, hogy jó üzleti egyezségeket köss a héten. A részvény- és kötvénypiacokon való részvétel, különösen az etikus és fenntartható befektetések, most nagyobb hasznot hozhatnak.

A kaszinók világa is vonzó lehet, ahol a blackjack vagy a rulett lehet a legjobb választás. Szerencseszámok: 6, 15, 25.

A MÉRLEG-nek van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Skorpió heti horoszkóp:

Az intuitív érzéked és szenvedélyed áthatja pénzügyi döntéseidet ezen a héten, ami különösen jól jöhet az ingatlanok vagy értékes műtárgyak terén tett befektetéseknél.

A szerencsejáték terén a póker vagy a sportfogadások lehetnek a legizgalmasabbak, ahol mélyebb elemzés és megérzések szükségesek. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Ha a SKORPIÓ nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Nyilas heti horoszkóp:

A szabadságszereteted és optimizmusod segít abban, hogy bátran vállalkozz új pénzügyi kalandokra. A nemzetközi piacokon történő befektetések vagy a turizmus és utazási szektor most különösen kedvező lehetőségeket kínálhatnak.

A lottózás vagy kaparós sorsjegyek különösen szerencsések lehetnek számodra ezen a héten. Szerencseszámok: 7, 21, 34. A többi számot a születési adataidból tedd hozzá.

heti pénzhoroszkóp

Bak heti horoszkóp:

A megbízhatóságod és kitartásod kulcsfontosságú lehet a pénzügyi siker elérésében. A hosszú távú befektetések, mint a kötvények vagy a stabil nagyvállalatok részvényei, különösen biztonságos választások.

A szerencsejátékok közül a rulett vagy a lottó ajánlott, de csak mértékkel. Szerencseszámok: 8, 13, 29.

A BAK-nak van egy érdekes pénzügyi tippünk is ITT.

Vízöntő heti horoszkóp:

A kreativitásod és újító szellemed hozhat váratlan pénzügyi lehetőségeket a héten. A technológiai start-upok vagy a megújuló energiával foglalkozó vállalkozások befektetései most rendkívül ígéretesek lehetnek.

A szerencsejátékban a póker, ahol a stratégia és az újítás számít, különösen jó választás lehet. Szerencseszámok: 1, 11, 22.

Halak heti horoszkóp:

Az empátiád és intuitív érzéked segíthet abban, hogy az emberek és a pénzügyi trendek közötti kapcsolatokat mélyebben megértsd. A művészeti befektetések vagy a humanitárius projektekbe történő befektetések most különösen értékesek lehetnek.

A szerencsejáték terén a kaparós sorsjegyek vagy a lottó lehet szerencsés választás. Szerencseszámok: 5, 14, 23.

Ha a HALAK nagyot akar kaszálni, akkor érdemes figyelnie olyan projektekre, mint amiről például ITT írtunk.

Ismét sajátrészvény visszavásárlási programot indít az OPUS

Az OPUS GLOBAL Nyrt. június 17-től saját részvény visszavásárlási programot indít - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 16. 21:00
Megosztás:

Meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát

Vízbeszivárgás miatt meghatározatlan időre bezárták a parajdi sóbányát, hogy ne veszélyeztessék a látogatók biztonságát.
2024. 05. 16. 20:30
Megosztás:

Mindenkit vár Miskolcon a HUMDA ingyenes programja

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. Zöld Életre Valók komplex e-mobilitási roadshow miskolci állomásán május 15. és 17. között számos közlekedésbiztonsági, elektromobilitási és interaktív programon vehet részt az egész család - tájékoztatott szerdai közleményében az ügynökség.
2024. 05. 16. 20:00
Megosztás:

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama

Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon: gyengült az euróval és a dollárral szemben, a svájci frank ellenében alig változott.
2024. 05. 16. 19:30
Megosztás:

Jól teljesített a Magyar Telekom

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 180,81 pontos, 0,26 százalékos emelkedéssel, 68 854,65 ponton zárt csütörtökön.A részvénypiac forgalma 11,0 milliárd forint volt. A négy vezető részvény közül a Richter és a Mol árfolyama esett, míg az OTP és a Magyar Telekom jegyzése erősödött az előző napi záráshoz képest.
2024. 05. 16. 19:00
Megosztás:

Luxuskikapcsolódás Hévízen

Régóta szeretne már igazán kikapcsolódni, elmenekülni egy helyre, ahol csend van nyugalom, és mindenki csak az Ön kívánságait teljesíti? Kevés ilyen igazán jó hely van, ezek közül az egyik Hévízen.
2024. 05. 16. 18:30
Megosztás:

Csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a május 10-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 05. 16. 18:00
Megosztás:

Csökkent a 3, 5 és 10 éves államkötvények aukciós átlaghozama

A meghirdetett mennyiségnél 52,5 milliárd forinttal nagyobb összegben, 82,5 milliárd forintért értékesített 3, 5 és 10 éves lejáratú államkötvényeket csökkenő átlaghozamok mellett csütörtöki aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 05. 16. 17:30
Megosztás:

Erős volt a Magyar Telekom első negyedéve

A Magyar Telekom 2024. első negyedéves számai minden soron meghaladták a konszenzust és az Erste várakozását is. A társaság frissítette a korrigált adózott eredményre és a szabad készpénzáramra (FCF) vonatkozó 2024-es iránymutatást is.
2024. 05. 16. 17:00
Megosztás:

Waberers eredmények: Gyenge első negyedév, megerősített éves kilátás

A Waberer’s nettó nyeresége több okból is csaknem 90%-kal, 1,1 millió euróra esett vissza az idei első negyedévben. (i) Az üzemi eredmény 24%-kal (2,7 millió euróval) 8,5 millió euróra csökkent a nemzetközi szegmens gyenge teljesítménye miatt, miközben az RCL és a biztosítási szegmensben javulás volt látható. (ii) A negatív deviza árfolyamkülönbség hatás 3,9 millió euró volt. (iii) Az adóteher-különbözet 0,9 millió euróval volt magasabb, és (iv) a kamatbevétel csökkent a készpénzállomány csökkenése miatt, míg a lízingkamatok emelkedtek (-1,8 millió euró).
2024. 05. 16. 16:30
Megosztás:

Új fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.
2024. 05. 16. 16:00
Megosztás:

Csökkent a Waberers eredménye az első negyedévben

A Waberers International Nyrt. 196,7 millió euró árbevételt ért el az első negyedévben, ami 11,3 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest, az EBIT (kamat- és adófizetés előtti eredmény) 11,2 millió euróról 8,5 millió euróra csökkent - tette közzé negyedéves számait a szállítmányozó társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 05. 16. 15:30
Megosztás:

Idén kétszázezer notebook kerül az iskolákba

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban - mondta szerdán a Belügyminisztérium köznevelésért felelős államtitkára Dunaharasztiban.
2024. 05. 16. 15:00
Megosztás:

Tartható Ukrajna támogatása a jelenlegi szinten

A tavaly végrehajtott tőkeemelés nyomán az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) a jelenlegi szinten tudja folytatni Ukrajna támogatását - mondta a londoni pénzintézet elnöke szerdán.
2024. 05. 16. 14:30
Megosztás:

Növelte nyereségét a Magyar Telekom az első negyedévben

A Magyar Telekom eredménye éves szinten 197,4 százalékkal, 23,2 milliárd forinttal 35,0 milliárd forintra nőtt 2024 első negyedévében, a javulás az EBITDA erőteljes növekedésének köszönhető - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 14:00
Megosztás:

A Munch által sok élelmiszer megmenthető a kidobástól

Az Auchan az idén tavasszal két magyarországi áruházával csatlakozott a Munch élelmiszermentő rendszerhez, a cég már a jelenlegi napi átlagos csomagszámmal is évi 246 millió forint értékű élelmiszert tudna megmenteni; a csomagszám azonban a következő időszakban várhatóan emelkedni fog, mivel a szolgáltatás mostanra a teljes, 22 áruházból álló hálózatra kiterjed - tájékoztatta az Auchan Magyarország Kft. az MTI-t közleményben szerdán.
2024. 05. 16. 13:30
Megosztás:

Megnőtt hazánk kereskedelmi forgalma Csöcsianggal

Az elmúlt három év alatt 55 százalékkal nőtt Magyarország kereskedelmi forgalma Kína egyik tartományával, Csöcsianggal, így meghaladja a másfél milliárd dollárt - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.
2024. 05. 16. 13:00
Megosztás:

Lendületes az idei lakáspiac

A lakáspiacot idén, hasonlóan 2023. végéhez egy pozitív lendület jellemzi a makrogazdasági fundamentumok javulásának köszönhetően - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) igazgatója szerdán online sajtótájékoztatón.
2024. 05. 16. 12:30
Megosztás:

Nem változott a befektetési alapokban kezelt vagyon áprilisban

A befektetési alapokban kezelt vagyon 6 milliárd forinttal csökkent, így a hónap végén a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének (Bamosz) tagjai 15 618 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, a tőkevonzás, a hozamok és az árfolyammozgások eredőjeként az összvagyon gyakorlatilag nem változott az év negyedik hónapjában - közölte a Bamosz szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 16. 12:00
Megosztás:

Nőtt a GDP az euróövezetben és az Európai Unióban az első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is nőtt a gazdaság teljesítménye az idei első negyedévben éves és negyedéves összehasonlításban egyaránt - az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán ismertetett nem végleges számításai szerint.
2024. 05. 16. 11:30
Megosztás: