15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

A Pepe óriási erővel vágtat a piacon, az elmúlt 24 órában 15 százalékot emelkedett.

15%-ot emelkedett a PEPE miután listázta a Coinbase, vajon robban a Dogeverse is?

Miközben az új mém érme, a Dogeverse is robbanásra készen várakozik, az előértékesítése máris 10 millió dollár fölé ugrott.

A Coinbase listázása felrobbantja a Pepe árfolyamát

A Coinbase intézményi fókuszú ága, a Coinbase International Exchange elindította a határidős Pepe kontraktusok kereskedelmét. Ezzel zöld utat adva az Egyesült Államokon kívüli ügyfeleknek, hogy tőkeáttétellel kereskedjenek az eszközzel. A lépés széleskörű izgalmat váltott ki, és a keddi indulást a piac jól fogadta, a Pepe azóta uralja a mém érmék szektorát.

Jelenleg 0,000007907 dolláron kereskednek vele, ami ma 15 százalékos, ezen a héten 47 százalékos, ebben a hónapban pedig 4,5 százalékos emelkedést jelent. Jelenleg a Pepe 3,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 1,6 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volumennel rendelkezik, ami ma 62 százalékos növekedést jelent.

pepe coin árfolyam grafikon

Piaci tőkeérték alapján a 37. legnagyobb kriptó, de a kereskedési volumen alapján a 9. legnagyobb. Ez jól tükrözi a piac hatalmas érdeklődését.

A Coinbase határidős tőzsdei bevezetése is felcsillantotta a reményt, hogy ezt az eseményt a fő platformon történő, azonnali bevezetés is követheti.

"A Coinbase hozzáadta a PEPE határidős kontraktusokat az intézményi befektetők lehetőségeihez. A spot lesz a következő" - tweetelte nemrég a Plazma, egy jól ismert piaci kommentátor.

Az elemző a Pepe relatív erejéhez is kommentárt fűzött és kiemelte, hogy az árfolyamgrafikonján jól láthatóan éppen kitört, és "új ATH felé emelkedik".

Plazma0x crypto

Más kereskedők is bikásan nyilatkoztak a Pepe-ről. Max Schwartzman, a Because Bitcoin vezérigazgatója kiemelte a legutóbbi árkiugrás jelentőségét:

"Ugyanannyit (ha nem többet) lehet tanulni egy kulcsfontosságú szinten történő elutasításból, mint egy kitörésből. Miután kitört egy több hónapos, újbóli felhalmozódásból, a Pepe az 1,618-as Fibonacci kiterjesztési szintet jelölte meg".

Majd így folytatta: 

"A jó hír itt az, hogy mivel az 1,618 most már hivatalosan is megerősítette, hogy érvényes és játékban van, ez azt jelenti, hogy a 2,618 és a 3,618 is érvényes és játékban marad. Nagyon bikásan látom a helyzetet. Arra számítok, hogy a következő néhány negyedévben a többszörözés is megvalósul."

Az elemző grafikonja alapján a Pepe idén 0,00016 dollárig emelkedhet, ami több mint 1900 százalékos nyereséget jelentene a jelenlegi árfolyamhoz képest.

PEPE árfolyam grafikon és Pepe elemzés

A Pepe azonban nem az egyetlen mém érme, amely várhatóan túl nagy nyereséget hozhat a közelgő emelkedés idején. Egy másik érme, az újonnan előértékesített Dogeverse a nyitó hetekben már több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A következő kripto, ami berobban a Dogeverse token lehet?

A közelmúltbeli piaci visszaesés közepette a Dogeverse rendületlenül nyomult előre, és mostanra az előértékesítésen már át is lépte a 10 millió dolláros határt. A Dogeverse töretlen ereje a jövőbe vetett hitet jelzi, és a felhasználási esetei még inkább erősítik ezt a potenciált.

A projekt a mém érme-innováció új paradigmáját dobta a piacra. Eszerint hat blokkláncon is zökkenőmentesen lehet majd használni az érmét, eljutva így akár olyanokhoz is, akiket a blokkláncok nehéz átjárása tartott eddig vissza a vásárlástól.

Az előértékesítés már él az Ethereumon, a Base-on, a Polygonon, a BSC-n és az Avalanche-on, valamint a token a Solana-n is elindul. Ez kiküszöböli a felhasználók egyik blokkláncról a másikra való áttérésének kockázatát, erősítve a Dogeverse stabilitását és hosszú távú potenciálját.

dogeverse kriptó ICO

További előnye a lekötési mechanizmusa, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy zárolják a tokeneket a passzív jutalmakért. Ez a lehetőség 107 százalékos APY-t kínál, de ez a szám csökkenni fog, ahogy a lekötött állomány növekszik.

Az elemzők túlnyomórészt bikásan állnak hozzá az érméhez. Micheal Wrubel pedig nemrég arról értesítette 311 ezer YouTube-előfizetőjét, hogy az ő részéről "all-in", vagyis „mindent bele”, vagyis kifejezetten támogatja az előértékesítést. Eközben Jacob Bury, a kiemelkedő, de alacsony tőkeértékű érmét az "új 100-szorozó potenciállal rendelkező mém érmének" nevezte.

Az előértékesítési ár a kampány alatt fokozatosan emelkedik, a következő emelkedés egy nap múlva következik, vagy amikor az összbevétel eléri a 11,2 millió dollárt.

Megnézem a Dogeverse előértékesítését

Ez is érdekelhet:

A Slothana mém érme 15 millió dollárt gyűjtött, még pár napig tart az előértékesítés

Kriptók, amelyekkel 100 dollárból 10 000-et csinálhatsz a Bitcoin felezés után

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mi folyik itt, kérem? - Gazdasági elemzés

Meglepetésre 4,2 százalékkal bővült márciusban év per év alapon a naptárhatástól tisztított kiskereskedelmi forgalom, míg a várakozás csak 0,8 százalékos emelkedést prognosztizált. Sokan a húsvét-hatással magyarázzák a dolgot.
2024. 05. 07. 12:30
Megosztás:

Mozgalmas időszak vár a jégkármentesítőkre

Már az idei védekezési szezon első hetében bizonyított a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által működtetett Országos jégkármérséklő rendszer (JÉGER). Az április 15-e és 28-a között eltelt két hétben számos alkalommal volt szükség az ezüstjodid párologtatását végző berendezések működtetésére - jelentette be keddi közleményében a kamara.
2024. 05. 07. 12:00
Megosztás:

Emelkedett a kiskereskedelmi forgalom éves szinten

Márciusban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 3,6 százalékkal, naptárhatástól megtisztítva 4,2 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakihoz képest - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 05. 07. 11:30
Megosztás:

Átadták a kibővített gyermelyi óvodát

Gyermelyen 260 millió forintnyi uniós támogatással felújították és 15 férőhellyel bővítették az óvodát, három új munkahelyet létrehozva - közölte a Komárom-Esztergom vármegyei önkormányzat az MTI-vel.
2024. 05. 07. 11:00
Megosztás:

Pozitív kezdés az európai tőzsdéken

Indexemelkedéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.
2024. 05. 07. 10:30
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Iránykereséssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A BUX hétfőn 566,25 pontos, 0,83 százalékos emelkedéssel 68 568,49 pontos történelmi csúcson zárt.
2024. 05. 07. 10:00
Megosztás:

Kevéssé változott a forint árfolyama

Vegyesen alakult, kevéssé változott kedd reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 05. 07. 09:30
Megosztás:

Fordított állásbörze lesz a Pécsi Tudományegyetemen

Több mint száz csapat, háromszáz hallgató és nyolcvan cég részvételével tartanak "fordított állásbörzét" a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán (PTE KTK) május 8-án - közölte az felsőoktatási intézmény az MTI-vel.
2024. 05. 07. 09:00
Megosztás:

Új módszer segíthet több millió asztmás betegen

Hazánkban is rohamosan növekszik az asztmás betegek száma: a légszennyezés és az egészségtelen életmód is közrejátszik a lesújtó statisztikákban.
2024. 05. 07. 08:30
Megosztás:

Az OTP Bank megújította a Selfie számlanyitási megoldását

Az OTP Bank megújította és ezzel egyszerűbbé, gyorsabbá és kényelmesebbé is tette a már 2021 óta elérhető Selfie számlanyitást ügyfelei számára.
2024. 05. 07. 07:30
Megosztás:

Nézd meg az 5 legjobb kriptovalutát 1 dollár alatt, amelyek akár százszorosára növelhetik a befektetésedet

A kriptovaluta-iparág mindig kínál lehetőséget befektetési projektekbe való beszállásra és jelentős nyereségek elérésére. Azonban a befektetésre kínált ezernyi csúcskategóriás kriptovaluta között nehéz lehet kiválasztani azokat a tokeneket, amelyek árfolyama meg fog ugrani.
2024. 05. 07. 07:10
Megosztás:

Nőtt a cégfelszámolások száma az első negyedévben Romániában

Éves összevetésben 14,66 százalékkal nőtt a cégfelszámolások száma az első negyedévben Romániában, és 6,78 százalékkal kevesebb gazdasági társaságot hoztak létre - közölte hétfőn az Országos Cégnyilvántartó (ONRC).
2024. 05. 07. 07:00
Megosztás:

128 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a fővárosi tavaszi nagytakarításon

Mintegy 128 tonna hulladékot gyűjtöttek össze a Budapesti Közművek FKF köztisztasági divíziójának munkatársai - más fővárosi közszolgáltató cégekkel és önkéntesekkel együtt április 21-én és 28-án a főváros kiemelt forgalmú közterületein és a 4-es 6-os villamos - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 07. 06:30
Megosztás:

Nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Németországban

Közel ötödével nőtt áprilisban az újonnan forgalomba helyezett autók száma Németországban az egy évvel korábbihoz képest. Ezen belül az akkumulátoros elektromos autók forgalomba helyezése nem növekedett, a dízeleké viszont meghaladta az átlagot a gépjárműnyilvántartó hivatal, a Kraftfahrt-Bundesamt (KBA) hétfői jelentése alapján. A járműkategóriák között továbbra is a SUV-kivitel részaránya a legmagasabb.
2024. 05. 07. 06:00
Megosztás:

Fontos tudnivalók az öntözött területek műholdas ellenőrzéséről

Az Európai Bizottság előírásai miatt a tavaly óta - a többi uniós tagállamhoz hasonlóan - a magyar agrártámogatási rendszerben is kötelező alkalmazni a Sentinel műholdcsalád felhasználásával működő területi monitoring rendszert, azaz TMR-rendszert - közölte az Agrárminisztérium (AM) hétfőn az MTI-vel.
2024. 05. 07. 05:30
Megosztás:

Újabb trükkel próbálkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.
2024. 05. 07. 05:00
Megosztás:

Az EB kész lezárni a Lengyelországgal szemben indított 7-es cikk szerinti eljárást

Az Európai Bizottság véglegesítette elemzését a jogállamiság lengyelországi helyzetéről az Európai Unióról szóló szerződés 7-es cikke szerinti eljárással összefüggésben, és úgy ítélte meg, hogy Lengyelországban már nem áll fenn egyértelműen a jogállamiság súlyos megsértésének veszélye, ezért kezdeményezni kívánja az eljárás lezárását - tájékoztatott az uniós bizottság hétfőn.
2024. 05. 07. 04:00
Megosztás:

Lassult az orosz szolgáltatóipar teljesítménynövekedése

Lassult az orosz szolgáltatóipar teljesítményének növekedése áprilisban.
2024. 05. 07. 03:30
Megosztás:

„Túlfutásjárvány” szedi áldozatait a hazai autóparkban

Az autópark öregszik, az autóra fordítható pénz pedig csökken. Ennek fényében a túlfutás szinte járványszerűen terjed idehaza, egyre gyakrabban okozva komoly kárt, de potenciálisan akár tragédiát is. Az itthoni helyzetet a Swiss Automotive Grouphoz tartozó Autonet Import Magyarország operatív igazgatója, Szabó László foglalta össze. Mivel az Autonet nemcsak a hazai piacot kiszolgáló 4 nagy alkatrészimportőr egyike, hanem több márkafüggetlen szervizhálózatot is üzemeltet, a szakértő minden oldalról jelentős rálátással bír a magyar autóállományra.
2024. 05. 07. 03:00
Megosztás:

Ismét az Erste elemzői voltak a legpontosabbak

Az Erste szakértői vitték el az első helyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Thomson Reuters előrejelzői versenyén. A bank elemzői adták a legpontosabb előrejelzést a magyar gazdaság mutatóinak alakulásáról 2023-ban.
2024. 05. 07. 01:00
Megosztás: