Női kosár: Ez a világsajtóban biztos körbe fog menni – Dubei Debóra a spanyolok legyőzése után

Vágólapra másolva!
2023.06.10. 19:37
A magyar női kosárlabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 77–65-re legyőzte a jövő héten kezdődő Európa-bajnokság egyik favoritjának számító spanyol együttest. A találkozó után Dubei Debóra csapatkapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Dubei Debóra szerint már a pénteki, szoros spanyol sikert hozó mérkőzésen is megmutatták, hogy fel tudják venni a ritmust a világklasszis válogatottal.

„Azért az eredmény nem adja vissza azt, amilyen harcos és nehéz mérkőzés volt, de a védekezésünk valóban fantasztikus volt és támadásban is remekeltünk. Nagyon büszke vagyok a lányokra és tényleg bízom abban, hogy ez az Eb-n folytatódik tovább.”

Videónkban elmeséli, mekkora fegyvertény az Eb egyik favoritjának legyőzése. Szóba kerül, hogy vajon az ellenfelek mit szólnak ehhez az eredményhez, de beszélgetünk már a szlovákok elleni nyitómeccsről, az Eb-célokról és a szurkolókról is.

AZ EB SZEMPONTJÁBÓL EZ SEMMI – SZÉKELY NORBERT ÓVA INT

A MAGYAR VÁLOGATOTT EURÓPA-BAJNOKI KERETE
Aho Nina, Kányási Veronika
(mindkettő DVTK-Hun-Therm), Dubei Debóra, Ruff-Nagy Dóra, Török Ágnes (mindhárom Serco Uni Győr), Goree Cyesha, Studer Ágnes (mindkettő Atomerőmű KSC Szekszárd), Határ Bernadett, Varga Alíz (mindkettő Sopron Basket), Horváth Bernadett (Ludovika Csata), Kiss Virág (NKA Universitas PEAC), Lelik Réka (Castors Braine, belga). A játékosok neve mellett azt a klubot jelöltük, amelyből kiharcolták a szereplés jogát.

KOSÁRLABDA
NŐI EB-FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS (Sopron)
Magyarország–Spanyolország 77–65 (13–19, 22–17, 25–12, 17–17)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik