Heti szerelmi horoszkóp 2023. június 10-16.: Senki sem jöhet ki jól a vitákból

Forrás: Shutterstock/Kitja Kitja -
szerelmi horoszkóp SZŰZ párkapcsolat OROSZLÁN horoszkóp
A bolygók heves viták lehetőségét jelzik. Ez persze nem azt jelenti, hogy be is következik, de ha mégis így történne, előre fel lehet készülni, és higgadtan megbeszélni a problémákat a társsal, a környezettel. Semmilyen érv, vélemény sem érhet annyit, hogy veszekedés, szakítás legyen a vége...

KOS heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Kos
Szerelem, szenvedély tüze borít el, amit a párod természetesen nagy örömmel vesz. Ne fogd vissza magad! Nem kell attól félned, hogy megijeszted, hiszen ismer már téged. A heti konstellációk nagyon kedvezőek, csupán egy csütörtöki kellemetlen fényszög mutat félreértést, ha sietsz, és nem figyelsz arra, hogy a párod mit mond. Ne hidd, hogy tudod, hogyan fogja befejezni a mondatát!

Szingli Kos
Aki nem ismer, megijedhet tőled. A hét során olyan magas fordulatszámon pörögsz, ami a legtöbb ember számára szédítő. Persze lehet, hogy lesz olyan ember, akinek éppen ez tetszik benned, de ez ritka, mint a fehér holló... Jó lenne, ha rájönnél, te a fehér hollót keresed. Nem tud izgalomba hozni az, aki higgadt, visszafogott és „normális". Hozzád különleges társ való...

BIKA heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Bika
Egy vasárnapi Vénusz-Jupiter kellemetlen fényszög megnehezíti a dolgotokat, és nemcsak a hétvégéteket mérgezheti meg, hanem az egész hetet. Elengedhetetlen, hogy ne csatározzatok! Most is igaz, hogy az egyikőtöknek nyugodtnak kell maradnia, ha nem akarjátok, hogy elszabaduljanak az indulatok. Egy simogatás, ölelés csodákra képes...

Szingli Bika
Van valaki, aki ragaszkodik hozzád. Te sokszor idegesítőnek tartod, de nem akarod megbántani. Miért tűrsz? Ő biztosan nem fog megváltozni, benned közben meg nő a feszültség, és borítékolható, hogy vulkánként robbansz ki. Nem kéne ezt megvárnod. Legyél inkább „bunkó", és ne vedd fel a telefont, ne válaszolj az üzenetére vagy ne érj rá! Jobb ez, mintha leordítanád a fejét.

Forrás: Shutterstock/Kitja Kitja

IKREK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Ikrek
Vigyázz, mert vasárnap az Ikrekbe lépő Merkúr fölényessé tehet téged! Simán ledominálod a kedvesedet intellektuálisan, pedig tudod, hogy a szerelem nem a szellemi csatározás színtere. Semmiképp se oktasd ki őt! Erre főleg csütörtökön ügyelj, amikor egy kellemetlen fényszög sértődés esélyét jelzi. Ez egy olyan kresztábla, ami előjelzi a veszélyt...

Szingli Ikrek
Vasárnap az Ikrekbe lépő Merkúr magabiztossá tesz téged. Különösen a kommunikáció terén. Intellektuálisan könnyedén legyőzöl bárkit, holott tudod, hogy egy párkapcsolat – főleg az elején – nem szólhat szellemi csatározásról. Semmiképp se oktasd ki a másikat! Erre különösen csütörtökön ügyelj, amikor egy Merkúr-Szaturnusz fényszög olyan összezördülést mutat, amiből egyik fél sem jöhet ki győztesen. Vagyis nem szabad belemenni...

RÁK heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Rák
Az égen zajló események szerint nem értetek egyet a pároddal a pénzzel kapcsolatosan. Ez valószínűleg nem új, de úgy tűnik, a mélypont ezzel kapcsolatosan vasárnap lesz. Valahogy közös nevezőre kell jutnotok. Lehet, hogy egyikőtöknek engednie kell. Ha te leszel ez, akkor ne húzz strigulát, hogy megint te engedtél! Inkább bújj oda a párodhoz, és súgd a fülébe, hogy mire vágysz!

Szingli Rák
Bölcsen tennéd, ha most csak sodrodnál az eseményekkel, ugyanis nem sok esélyed van irányítani a dolgokat. Garantáltan kiborulsz, ha valamit tervezel, és nem jön össze. Legyen a mottód, hogy „Csak az biztos, ami már megtörtént.". Ezzel felszabadulsz olyan elvárások mázsás súlya alól, amelyek nem engedik, hogy jól érezd magad a bőrödben, s ezáltal tompítják a ragyogásodat.

OROSZLÁN heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Oroszlán
Úgy tűnik, most nagy szükséged, sőt nagyobb szükséged van a kedvesed dicséretére, mint eddig bármikor. Az Oroszlánban járó Vénusz arra vágyik, hogy rajongjanak érte. Ne várd ezért ezt csendben, hanem mondd ki, hogy mit szeretnél! Kicsit több romantikát? Meglepetést? Randit? A szerelmednek ne kelljen találgatnia. Könnyítsd meg a dolgát, és jó hét elé néztek.

Szingli Oroszlán
A szingliségnek vannak előnyei és hátrányai egyaránt. Utóbbi például az, hogy nem dicsér meg a párod. Pedig mindenkinek szüksége van dicséretre, korra, nemre, rangra való tekintet nélkül. Ezt most nem a párkapcsolatban, hanem máshol kell begyűjtened. Például a tanulmányaid, a családod, a barátaid körében. Sajnos a munkában ezen a héten sem számíthatsz sok elismerésre.

SZŰZ heti szerelmi horoszkóp


Párkapcsolatban élő Szűz
A párod szerint nem vagy elég gyors. Téged iszonyatosan frusztrál, amikor vár rád, és dobol a lábával. Ebből tuti, hogy vita fog kipattanni, amit valahogy meg kell előznöd. A csütörtök a legkritikusabb nap, de sajnos bármikor összeveszhettek azon, hogy ki kire és mennyit vár. Mivel ez teljesen gyerekes és fölösleges, ki kellene kerülnötök a konfliktust.

Szingli Szűz
Nem bírod, ha valaki sürget. Szerinted mindenkinek van saját bioritmusa, ami nem csak alvásra és az emésztésre érvényes, hanem akár az ismerkedésre is. Nem haladhatsz más tempójában, csak a tiédben. Volt már rossz tapasztalatod. Ezért ezen a héten fontos, hogy időben kapcsolj, és leállítsd a másikat, ha azt érzed, hogy siettet téged vagy bármilyen lépést.

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.