Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldót nem választották be a szezon legjobbjai közé, ugyanakkor egy másik korábbi Manchester United játékos, Odion Ighalo viszont bekerült a szaúdi bajnokság álomcsapatába.

Az ötszörös aranylabdás klasszis decemberben csatlakozott az al-Nasszr együtteséhez, ahol 16 mérkőzésen 14 gólt lőtt, de úgy tűnik, ez sem volt elég ahhoz, hogy beférjen a szezon legjobbjai közé.

Cristiano Ronaldo nem fért be a szezon legjobbjai közé Szaúd-Arábiában Forrás: AFP/-

A támadósorban ugyanakkor helyet kapott Odion Ighalo, aki korábban kölcsönben szerepelt a Manchester Unitednél. A 33 éves nigériai csatár a Premier League-ben 12 bajnokin egyszer sem tudott eredményes lenni – igaz, az Európa-ligában és az FA-kupában öt gólt szerzett - a szaúdi bajnokság idei szezonjában azonban 27 meccsen 19 találatig jutott és kiosztott emellett két gólpasszt is a bronzérmes Al-Hilal színeiben.

A 4-3-3-as felállású álomcsapat további támadó posztjain a marokkói szélső, Mourad Batna és a szaúdiak sztárja, Feras Al Brikan kapott helyet. Ronaldo csapattársai közül Luiz Gustavo és Ghislain Konan fért be a legjobbak közé.