Drámai változás Berki Mazsi külsejében

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Nagyon úgy néz ki, hogy újabb szépészeti beavatkozáson járt Berki Mazsi.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben rengetegen találgatták, hogy mitől változott meg ennyire Berki Mazsi. Nagyobb mellei után sokaknak feltűnt, hogy az arcán sem stimmel valami.Többen gyanakodni kezdtek, hogy akár plasztikai beavatkozáson is áteshetett az özvegy.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Mazsi szerette volna végét venni a pletykáknak, ezért az Instagram-oldalán egy posztban vallotta be, hogy megcsináltatta az ajkait.

"Igen, jól látták a szemfülesek, 5 év után újra tű alá feküdtem és megcsináltattam az ajkaimat. A természetesség híve vagyok és fontosnak tartottam, hogy mindenképpen olyan dúsítást kapjanak az ajkaim, hogy az ne keltsen mű hatást.

Én kevés hajat és vékony ajkat (erre szokták mondani, hogy csíkszáj) örököltem" – fogalmazott akkor, de úgy néz ki, az eredménnyel nem volt elégedett és újabb beavatkozás mellett döntött, most még nagyobb lett a szája.

"Megint töltetett a szájába? Vagy csak csücsörít? Egyébként meg tök jól néz ki szerintem, egyben van" írta a poszt szerzője, akivel szinte mindenki egyetértett. "Szerintem most van a legjobb formában, nagyon jól néz ki. Ez a plasztika tök belefér még" – érkezett a válasz. "Esküszöm megszépült, nagyon jól néz ki" - szúrta ki a kommenteket a Bors.

@berkimazsi megint töltetett a szájába? Vagy csak csücsörít? egyébként meg tök jól néz ki sztem, egyben van
by u/Standard_Total_8181 in talk_hunfluencers