Rettegnek a lakók a fegyveres albérlőtől egy budai társasházban - videó

jogos önvédelem, illusztráció, fegyver vásár németországban
Vágólapra másolva!
Fegyveres lakásfoglalóktól rettegnek a helyiek egy budai társasházban - legalábbis ezt állítják az ott élők. A problémás család szerintük terrorizálja a lakóközösséget, rendszeresen hangosan buliznak és összefüstölik a lépcsőházat, ráadásul jogtalanul laknak az ingatlanban. A szóban forgó pár azonban egészen mást állít. A férfi a Tényeknek azt mondta, éppen a többi lakó zaklatásai miatt vásárolt fegyvert és engedélye is van rá.
Vágólapra másolva!

A budai társasházban a lakók szerint egy család rettegésben tartja az embereket, a probléma ráadásul több mint egy éve tart.

Az egyik ott élő asszony nemrég a Blikknek elmondta, hogy a fiatal pár önkényes lakásfoglaló, jogtalanul élnek az épületben.

A nő szerint egy idős asszonnyal a tudta nélkül íratták alá a szerződéseket, ezután pedig lecserélték a zárakat és nem engedték vissza a házba, azóta pedig mindenkinek megkeserítik az életét és fenyegetik a helyieket.

A Tények stábjának most egyik lakó sem akart nyilatkozni, a férfi, akitől állítólag rettegnek, viszont nyilatkozott.

– mondta.

A lakókkal ellentétben a férfi viszont azt mondta, ő az, aki félelemben él, ezért mindenre felkészült.

„Többször zaklattak, volt olyan, hogy hajnal 2-kor berúgták ránk az ajtót, ezért vennem kellett egy gázfegyvert. Fegyverviselésivel, fegyverengedéllyel, ami itthon van" – tette hozzá.

Az egyik lakó a Blikknek nemrég arról is beszélt, hogy a család miatt cigarettafüst, alkoholszag és szemét lepte el a társasházat, a lakásból ráadásul korábban több embert is elvittek a rendőrök.

– fűzte hozzá a férfi.

Az esettel kapcsolatban kerestük a BRFK-t is, akik azt írták, még tavaly nyáron jártak kint a lakóknál, de csak áramlopás miatt, újabb bejelentés azóta pedig nem érkezett hozzájuk.

Ezzel szemben a Tények forgatása végén a társasháznál éppen megjelentek a rendőrök, akiket megint egy lakó hívta ki a férfire.