Schobert Lara jövőbeli terveiről beszélt: "Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát"

aerobik Rubint Réka Schobert Lara jövő
Rubint Réka nem is lehetne büszkébb lányára, Schobert Larára, aki úgy döntött, hogy édesanyja nyomdokaiba lépve, személyi edzőként szeretne a jövőben segíteni az embereken. 

Schobert Lara szülei nagyon büszkék a nagylányukra, aki úgy döntött, hogy követi édesanyja pályafutását és a jövőben személyi edzőként szeretne dolgozni.

"Most csinálom az edzői képzést, viszont egyelőre gyakorlatként tarthatok órákat. Egyébként pont holnap lesz az első ilyen gyakorlati órám"

Schobert Lara jövőbeli terveiről beszélt: "Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát" tv2

– újságolta a Ripostnak Schobert Norbi lánya, aki a Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon tartott egy fél órás, nyilvános edzést.

"Anya világéletében szerette volna nekem átadni a stafétát. Nagyon büszke rám, hogy tovább viszem ezt a vonalat. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ. Abban biztos vagyok, hogy teljes mértékben ebben látom a jövőmet, mert imádok ilyenformán segíteni az embereknek"

– árulta el a lapnak Lara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.