Ilyen egy hamisítatlan Beverly Hills-i palota

Beverly Hills
Vágólapra másolva!
A 2000-es évek elején adtak megrendelést arra az egyedi tervezésű luxusvillára, amely végül 2010-ben készült el, és a megépülése óta először került piacra. Most pedig egy kisebb vagyont kérnek érte.
Vágólapra másolva!

Még a 2000-es évek elején történt, hogy egy autóalkatrészekkel foglalkozó üzletember felkérte Richard Landry építészt, hogy tervezzen neki a semmiből egy luxusvillát Beverly Hills egyik legnépszerűbb utcájában. Az eredmény egy impozáns, olasz stílusú rezidencia lett, amely először került nyílt piacra. Mégpedig egy egész vagyonért, 45 millió dollárért (kb. 15,5 milliárd forint).

A végül 2010-ben elkészült ház egy több mint 3000 négyzetméteres telken terül el. Az épület összesen 1897 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik, és öt hálószoba, illetve tíz fürdőszoba található benne.

A házban két szintet és egy pincét alakítottak ki. Az extravagáns felszereltségek közé tartozik egy 400 palackos borszoba, egy saját bárral felszerelt játékszoba, egy faburkolatos könyvtár, valamint egy különálló edzőterem.

A Juliette erkéllyel koronázott, íves kétszárnyú ajtók egy hatalmas, csillárral díszített előcsarnokba nyílnak. Itt olasz márvány intarziás padló és kovácsoltvas lépcső található. Az alsó szinten alakították ki a nappalit, az étkezőt, valamint konyhát – írja a Dirt.com.

Az emeleten négy különálló hálószoba található, saját előcsarnokkal, és látványos fürdőszobával. A földalatti szinten egy személyzeti lakosztályt alakítottak ki, de itt van a moziszoba, valamint egy bemutatóterem-stílusú garázs is – utóbbi 12 jármű befogadására képes.

A parkszerű külső területen egy 16 és fél méter hosszú medence, spa, tűzrakóhely, valamint további kikapcsolódásra és szórakozásra szolgáló alkalmatosságok vannak.