Újítás az iPhone-oknál: az operációs rendszer figyelmeztetést küld a meztelen tartalmakról

meztelenség IPhone érzékenytartalom Apple figyelmeztetés
Ősszel új operációs rendszerek érkeznek az Apple telefonokra, amik figyelmeztetni fogják a felhasználókat, ha meztelenséggel kapcsolatos tartalmakat kapnak.

Az új operációs rendszerekbe beépítették az úgynevezett Sensitive Content Warning (érzékeny tartalom figyelmeztetés) funkciót. Ez megvédheti a fiatalokat attól, hogy meztelenséggel kapcsolatos tartalmakat lássanak - írja a hvg.

Ha valaki ilyen üzenetet kap iMessage-ben, AirDropon vagy FaceTime-on keresztül, akkor felugrik egy figyelmeztető ablak. A rendszer megkérdezi, biztosan látni akarjuk-e a tartalmat, és közli, a fotón vagy videón szereplő meztelen személy nem biztos, hogy beleegyezett annak megosztásába. Figyelmezteti a felhasználót arra is, hogy önhibáján kívül, de számára is bántó lehet a tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.