Havas Henrik megállapította, hogy Liptai Claudia tényleg lefogyott

talkshow fogyás Havas Henrik Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hete indította el saját műsorát Liptai Claudia. A Youtube-on látható talkshow minden adásába három vendéget hív meg, pénteken pedig köztük lesz Havas Henrik is, aki megállapította, hogy Claudia valóban lefogyott. 

"Közel 20 évvel ezelőtt kezdődött a "kapcsolatunk" a Mokkában. Most újra leülünk beszélgetni csak én kérdezem őt. Bár tudjuk ez csak illúzió. Valójában úgyis azt mondja amit akar. Pénteken a Nő a Tét vendége Havas Henrik lesz. Idemásolom az ő ajánlását: Két szakmai megjegyzés: a Claudia egyrészt tényleg lefogyott, másrészt pedig szerintem a YouTube-on egy óra sok (mert hogy ennyi a műsor időtartama). Szerintem a beszélgetés legérdekesebb része – legalábbis számomra – az a pár perc volt, amikor arról beszéltünk, hogy a véletlenek sorozata kellett ahhoz, hogy mi együtt vezessük a TV2 csatornán a reggeli műsort" - írta Claudia a közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.