"Nagyon kemény hetek vannak mögöttem" - Oláh Ibolya válaszolt az érte aggódóknak

Fotó: Major Kata -
Oláh Ibolya kimerültség Sztárban sztár állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya sok aggódó üzenetet kapott, rajongói úgy látták, kimerült az énekesnő. Nekik adott most választ Facebook-oldalán.

Oláh Ibolya töretlenül menetel előre a Sztárban sztár színpadán, ám sokan elkezdtek aggódni érte: fáradtnak, kimerültnek látták az énekesnőt. Az állapotát firtató kérdésekre Facebook-oldalán adott választ.

Oláh Ibolya válaszolt az érte aggódóknak Fotó: Major Kata

"Kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti, mit keresek ott minden nap.Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, ami a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad" - írta Ibolya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.