Előfizetői tartalom

Ez ám a fogadtatás: német Typhoon vadászgépek röppentek az égbe, jó okuk volt rá

Portfolio
Történelmi látogatásra került sor a mai nap folyamán: III. Károly brit király és Kamilla királyné Németországba utazott, amely első hivatalos látogatásuk a szigetországon kívül azóta, hogy Károly trónra került. A királyi pár gépét német vadászgépek kísérték egészen Berlinig, ahonnan a pár a holnapi nap során Hamburgba is elutazik.

Ma Németországba érkezett III. Károly brit király és felesége, Kamilla, hogy megkezdjék első tengerentúli állami látogatásukat. Eredetileg Franciaország lett volna első ilyen úti céljuk, azonban az ottani tüntetések miatt ez most meghiúsult. A brit királyi légierő Voyager gépét, amely a királyt és a királyi hitvest szállította, a tisztelet jeléül két német Typhoon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés